Peugeot e-208 occasion lease

In 2019 heeft Peugeot ervoor gekozen om een volledig elektrisch model op de markt te brengen. De Peugeot e-208 is de volledig elektrische variant van de 208. Qua uitstraling is de elektrische variant vrijwel gelijk aan de 208. Benieuwd naar de Peugeot e-208 private lease? Lees dan snel verder!

Occasion lease aanbod Peugeot e-208

­
Peugeot e-208 EV Blue Lease Active 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 511
vanaf/maand
­
Peugeot e-208 Allure 50 kWh - €2.000 milieusubsidie

Alkmaar, Elektrisch

€ 504
vanaf/maand
­
Peugeot e-208 EV Active 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 487
vanaf/maand
­
Peugeot e-208 EV GT Pack 50 kWh

Hoofddorp, Elektrisch

€ 482
vanaf/maand

Wat maakt een Peugeot e-208 bijzonder?

Door een volledig elektrische auto op de markt te brengen, gaat Peugeot mee met haar tijd. Peugeot geeft aan dat dit model de belichaming van de energietransitie is. De auto wordt gekenmerkt als duurzaam en stijlvol. De actieradius van dit model is afhankelijk van de rijstijl en bijvoorbeeld het gebruik van de verwarming of airconditioning. Een voordeel wat betreft de actieradius is dat de auto verschillende oplaadmogelijkheden heeft. De Peugeot e-208 wordt veel gebruikt als duurzame stadsauto. Benieuwd naar de Peugeot e-208 occasion lease? Kijk dan snel naar ons aanbod en wie weet rijd jij binnenkort wel in een Peugeot e-208 private lease!

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot e-208 zijn er?

De Peugeot e-208 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Peugeot e-208 zijn beschikbaar:

  • Peugeot e-208 Active
  • Peugeot e-208 Allure
  • Peugeot e-208 GT

Welke uitvoering van Peugeot e-208 past het best bij jou?

De elektrische Peugeot e-208 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Active, Allure of GT uitvoering. Verschillen tussen deze uitvoeringen zitten in de opties van de auto. Denk aan verschillen in het interieur of qua uitstraling aan de buitenkant. Zo heeft de GT uitvoering bijvoorbeeld een sportieve koplamp. Elke uitvoering van de Peugeot e-208 heeft energielabel A. Ook zijn alle uitvoeringen volledig elektrisch en is de transmissie dus ook gelijk. Welke Peugeot e-208 private lease occasion uitvoering past het beste bij jou? Bekijk snel onze voorraad!

Bekijk andere private lease Peugeot modellen occasions

De Peugeot e-208 is een populair model, maar Peugeot beschikt over meerdere populaire modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Peugeot e-208 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot e-208 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot e-208 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot e-208 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot e-208 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot e-208 occasion zakelijk leasen?