Peugeot 308 occasion private lease

De Peugeot 308 is in 2007 op de markt gebracht. In eerste instantie was de 308 enkel verkrijgbaar als een vijfdeurs auto, maar slechts twee maanden later werd ook een driedeurs variant op de markt gebracht. De Peugeot 308 is ook beschikbaar als stationwagon, deze werd in 2008 op de markt gebracht. Sinds 2021 wordt er een hybride model aangeboden. Ben je enthousiast geworden over de Peugeot 308 occasion lease? Neem gerust contact op met Private Lease Used. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Peugeot 308 occasion private lease!

Occasion lease aanbod Peugeot 308

­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Blue Lease Premium APPLE CARPLAY

Stadskanaal, Benzine

€ 372
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Allure AUTOMAAT , LEER

Stadskanaal, Benzine

€ 463
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Allure|Leer|Pano|AppleCarPlay|

Stadskanaal, Benzine

€ 418
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Active Pack Business AC NAVI CC

Stadskanaal, Benzine

€ 430
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Active Pack Business

Stadskanaal, Benzine

€ 429
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Active Pack Business NAV AC CC

Stadskanaal, Benzine

€ 428
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech 130 PK GT - Automaat

HELLENDOORN, Benzine

€ 613
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Blue Lease Premium|Apple|Pano|

Stadskanaal, Benzine

€ 408
vanaf/maand
­
Peugeot 308 SW 1.5 BlueHDi Blue Lease Premium

Apeldoorn, Diesel

€ 516
vanaf/maand

Wat maakt de Peugeot 308 bijzonder?

Als je op zoek bent naar een ruime Peugeot, dan is de Peugeot 308 een uitstekende keuze. De 308 biedt ruimte aan 5 passagiers en er is ook nog voldoende ruimte voor bagage. Indien de voorkeur uitgaat naar nog meer bagageruimte, kun je ervoor kiezen om de Peugeot 308 stationwagon te leasen. Dit model brengt meer bagageruimte met zich mee. De nieuwere modellen gaan ook zeker met hun tijd mee qua technologie. De nieuwste generatie van de Peugeot 308 is dan ook als een hybride model verkrijgbaar. Ook qua uitstraling zijn de nieuwere generaties erg mooi. Vanaf de tweede generatie is de nieuwe stijl van Peugeot geïntegreerd. Heb je vragen over de private lease occasion Peugeot 308? Neem gerust contact op met Private Lease Used! Wij staan graag voor je klaar.

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot 308 zijn er?

De Peugeot 308 is één van de populairdere modellen die Peugeot aanbiedt. Bij Private Lease Used is dit ook goed te merken. Er zijn dan ook een aantal uitvoeringen van de Peugeot 308 occasion lease beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Peugeot 308 1.2 PureTech Blue Lease Executive
  • Peugeot 308 1.6 e-THP GT 205

De verschillen tussen deze modellen liggen vooral bij zaken als opties van de auto, uitstraling en transmissie. 


Wat zijn de eigenschappen van de Peugeot 308?

De Peugeot 308 is een auto welke beschikbaar is in verschillende uitvoeringen. Zo is de auto verkrijgbaar als een 5-deurs en als een 3-deurs. Het 5-deurs model is ook beschikbaar als een stationwagon. Dit brengt meer bagageruimte met zich mee. De auto beschikt over de carrosserie 'hatchback' en is beschikbaar als zowel een benzine als een diesel model. De nieuwste generatie is ook verkrijgbaar als hybride model. Peugeot gaat dan ook met haar tijd mee. De auto is verkrijgbaar als handgeschakeld en als een automatisch model. De acceleratie van de auto is 10,0 seconden en de topsnelheid is 191 kilometer per uur. Zie jij jezelf al rijden in een mooie Peugeot 308 private lease occasion? Bekijk dan snel ons aanbod!

Welke uitvoering van de Peugeot 308 past het best bij jou?

Als je kiest voor het private leasen van de Peugeot 308, kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering brengt zo zijn voordelen met zich mee. Wil je graag een felle kleur of graag een wat donkerdere kleur? Daarnaast moet er nog worden gekeken naar de transmissie. Wil je graag in een automaat rijden of geef je toch de voorkeur aan de handgeschakelde 308? Dit zijn keuzes die moeten worden overwogen, om zoveel mogelijk rijplezier te kunnen hebben. Heb je vragen over de Peugeot 308 private lease occasion? Neem gerust contact op met Private Lease Used. 

Bekijk naast private lease Peugeot 308 occasions ook:

Naast de Peugeot 308 zijn er ook andere Peugeot modellen die je bij Private Lease Used kan leasen. Ben je er nog niet over uit of de Peugeot 308 occasion lease volledig aansluit bij je wensen? Denk dan ook eens aan een van de volgende modellen van Peugeot:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot 308 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot 308 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot 308 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot 308 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot 308 occasion zakelijk leasen?