Over ons

Meer weten over onze inspiratie, het ontstaan en de achtergrond van Private Lease Used? We vertellen er graag meer over!

Waarom Private Lease Used?

Private Lease Used is het leaseconcept dat jou de vrijheid geeft om je favoriete auto te rijden. Precies zoals jij dat wilt, zonder zorgen, voor een vast all-in bedrag per maand.

Gebruik wordt steeds belangrijker dan bezit. Zo wordt het gemak van zorgeloos gebruik voor een vast maandbedrag steeds aantrekkelijker, in tal van opzichten.
Dat geldt ook voor mobiliteit. Deze ontwikkeling inspireerde ons en heeft geleid tot het unieke concept 'Private Lease Used'.

Bij leasen denkt iedereen meestal direct aan nieuwe auto's maar dat hoeft niet meer, want met Private Lease Used krijg je de mogelijkheid om een occasion te leasen tegen een scherp all-in maandbedrag. Ook kun je met Private Lease Used vaak voor hetzelfde geld een grotere of luxere auto rijden. Kortom, meer auto voor je geld!

Het autobedrijf blijft beheerder van de leaseauto en is op die manier niet gebonden aan een leasemaatschappij. Ook verzorgt het autobedrijf zelf het onderhoud en de reparaties. Dan weet je zeker dat jouw leaseauto in goede handen is en blijft.

Actua Lease & Services leidt het geheel in goede banen. We faciliteren de autobedrijven op het vlak van automatisering en administratie en zien toe op de kwaliteit van de dienstverlening.

Wie is de bedenker van dit concept?

Private Lease Used is een initiatief van Actua Lease & Services B.V., dat deel uitmaakt van de Actua Groep.

In onze producten sta jij als klant altijd centraal. We ontzorgen je zoveel mogelijk, juist op de momenten waarop het voor jou van belang is. Als 'geestelijk vader' van klantgerichte productverzekeringen hebben we als eerste in Nederland een verzekering met verlengde garantie geïntroduceerd. Een uitkomst voor velen, denk bijvoorbeeld aan verzekeringen voor je telefoon, laptop en wasmachine.

Ook in de Automotive branche zijn we sinds de oprichting van Actua actief met unieke verzekeringen, zodat je zorgeloos de weg op kunt. We vinden het belangrijk dat we toegevoegde waarde bieden aan zowel de klant als het autobedrijf.

Actua is een familiebedrijf met een rijke pioniershistorie. Maatwerkoplossingen karakteriseren de organisatie. In 1986 is Actua opgericht door Ser Peters, een veelzijdige innovator die zijn eigen koers volgt. Inmiddels is de Actua Groep uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een eigen verzekeringsmaatschappij. Je kunt dus voor al je verzekeringsvraagstukken bij ons terecht.

Klanten ervaren de dienstverlening van Actua zeer positief. Onze klanten waarderen ons met een gemiddeld reviewcijfer van 4,5 op 5. Daar doen we het voor!

Meer weten over Actua? Kijk op www.actua.nl.

Vind vandaag nog jouw auto!

Tekst
Is dit wat voor jou?

Private Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Private Lease Used. Als je een occasion leaset via Private Lease Used profiteer je van vele voordelen, waaronder:

  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Meer auto voor je geld!
Meer info
Private Lease Used voordelen
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Meer auto voor je geld!