Zo werkt het

Het privé leasen van een occasion is nu mogelijk met Private Lease Used. En dat is een slimme optie, want door te kiezen voor een jonge occasion, betaal je een lager maandelijks leasetarief. Dat voordeel kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een completer uitgeruste auto.

Stap 1:

Zoek en kies een auto bij een autobedrijf in jouw regio

Je kiest zelf de auto die je wilt leasen. Heb je jouw auto gevonden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan of neem contact op met het autobedrijf.

Stap 2:

Bekijk het voorstel

Het autobedrijf maakt een voorstel op maat voor je en neemt dit met je door. Er wordt direct gekeken of je niet in de financiële problemen komt wanneer je gaat leasen, wel zo slim! Bevalt het voorstel? Dan sluit je direct de leaseovereenkomst af met het autobedrijf.

Stap 3:

Rij zorgeloos met Private Lease Used

Je rijdt slim, voordelig en zorgeloos in jouw ideale auto. Je betaalt een all-in bedrag per maand en hebt geen onverwachte kosten. Je komt niet voor verrassingen te staan, want het autobedrijf onderhoudt zelf de auto. Veel veilige kilometers gewenst!

Direct jouw ideale auto vinden?

Vul je postcode in en zoek jouw ideale auto bij een autobedrijf in jouw omgeving.
­
Patrick van den Brink
­
­
­
­
­
12-07-2021

Ik ben erg tevreden over Private Lease Used. Zeker in combinatie met Suzuki Eefde! Duidelijk verhaal en transparante kosten.

­
Helemaal Hulleman
­
­
­
­
­
14-07-2021

Zeer tevreden over Private Lease Used. Als ik bel word ik direct netjes en duidelijk geholpen met mijn vragen. Op een vraag via de mail moest ik wat langer wachten, maar mijn vraag en opmerking werden goed ontvangen èn opgelost. Al met al zeer tevreden over deze lease maatschappij.

­

Nieuw binnen

Private Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Private Lease Used. Als je een occasion leaset via Private Lease Used profiteer je van vele voordelen, waaronder:

  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Meer auto voor je geld!
Meer info
Private Lease Used voordelen
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Meer auto voor je geld!