Peugeot occasion lease

Het Franse automerk Peugeot is in 1896 opgericht in het Franse Sochaux. Nadat het familiebedrijf, Peugeot in 1810 al was opgericht (dit waren veel verschillende werkzaamheden, maar wel allemaal gebaseerd op staal). Het logo van Peugeot staat in het teken van de leeuw. In 2021 is Peugeot begonnen met het neerzetten van een nieuwe identiteit. Hier hoorde ook een nieuw logo bij! Voor de leeuw is bij het nieuwe logo van Peugeot nog steeds voldoende plek. Peugeot geeft aan dat er in de toekomst vooral "spraakmakende" auto's moeten worden gemaakt. Maar dan wel op de juiste manier. Een peugeot straalt kwaliteit en elegantie uit. De kwaliteit van het automerk zorgt dat Peugeot occasion lease erg aantrekkelijk is. Binnen de hatchbacks, sedans en SUV wil Peugeot in de toekomst graag meer vormen en stijlen uitproberen. Zie jij jezelf al rijden in een mooie private lease occasion Peugeot?

Occasion lease aanbod Peugeot

­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Road Trip

Stadskanaal, Benzine

€ 618
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 552
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive

Stadskanaal, Benzine

€ 538
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 553
vanaf/maand
­
Peugeot 308 1.2 PureTech Blue Lease Executive NAV AC CRUISE

Stadskanaal, Benzine

€ 335
vanaf/maand
­
Peugeot 308 1.2 PureTech Active AC CRUISE NAVI APPLE CARPLAY

Stadskanaal, Benzine

€ 364
vanaf/maand
­
Peugeot 108 1.0 e-VTi Active ELEKTRISCHE RAMEN NETTE AUTO

Stadskanaal, Benzine

€ 268
vanaf/maand
­
Peugeot e-208 EV GT 350 50 kWh - €2.000 milieusubsidie

Alkmaar, Elektrisch

€ 598
vanaf/maand
­
Peugeot e-208 EV Blue Lease Active 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 511
vanaf/maand

Wat maakt Peugeot bijzonder?

Zoals meerdere automerken is Peugeot hard bezig met de transitite naar elektrisch rijden. Zo heeft Peugeot de e-208 en e-2008 op de markt als elektrisch model. Daarnaast verkoopt Peugeot ook veel benzine of diesel modellen, zoals de 108, 208 en 308. Peugeot zet erg in op de toekomst en zet erg in op rijbeleving. Met behulp van de nieuwste technologieën wordt ingezet op comfort. Doordat wordt ingezet op rijbeleving en comfort kun je hier veel plezier aan beleven. Een Peugeot occasion leasen is dus zeker een mogelijkheid als comfort voorop staat!

Populaire modellen private lease occasions van Peugeot

Er zijn veel verschillende Peugeot modellen op de markt, maar welke modellen zijn het meest in trek bij Private Lease Used? 

Het meest populaire model van Peugeot dat wordt aangeboden bij Private Lease Used is de Peugeot 108. De Peugeot 108 is zowel als automaat als handgeschakeld beschikbaar en rijdt in alle gevallen op benzine. Een bijkomend voordeel van de Peugeot 108 is dat deze auto bekend staat als een milieuvriendelijke auto.

Welk Peugeot occasion lease past het best bij jou?

Welk model Peugeot het beste bij je past, is natuurlijk afhankelijk van de wensen van de bestuurder. Ben je op zoek naar een compacter model? Dan adviseren wij om eens te gaan kijken naar de Peugeot 108. Deze compacte auto is uitermate geschikt voor in de grotere steden. Voor gezinnen met kinderen adviseren wij om te kijken naar een wat groter model. Kijk dan eens naar de Peugeot 2008 of de Peugeot 308. Wil je graag elektrisch rijden? Dit is ook zeker mogelijk! Kijk dan eens naar de Peugeot e-2008 of de wat kleinere Peugeot e-208.

Voordelen private occasion lease Peugeot via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot occasion zakelijk leasen?