Peugeot 5008 occasion lease

De Peugeot 5008 is voor het eerst op de markt gebracht in 2009. De eerste generatie van dit model heeft de carrosserie MPV. In 2017 is de tweede generatie op de markt gebracht. Deze generatie is ook lever

Occasion lease aanbod Peugeot 5008

­
Peugeot 5008 1.2 PT 130PK

Tilburg, Benzine

€ 634
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Road Trip

Stadskanaal, Benzine

€ 612
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 552
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 553
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive 7p AC NAV CC

Stadskanaal, Benzine

€ 592
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive 7p AC NAV CC

Stadskanaal, Benzine

€ 592
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 536
vanaf/maand
­
Peugeot 5008 1.2 PureTech Lease Executive 7 persoons

Stadskanaal, Benzine

€ 573
vanaf/maand

Wat maakt een Peugeot 5008 bijzonder?

Dit model van het Franse automerk Peugeot is erg ruim. Afhankelijk van de uitvoering, kunnen er tot wel 7 inzittenden in de Peugeot 5008 worden vervoerd. Peugeot geeft aan dat de SUV-uitvoering ondanks de compacte afmetingen, zeer ruim is van binnen. Door haar ruimte en de mogelijkheid om 7 inzittenden mee te nemen, is de Peugeot 5008 occasion private lease al snel erg populair geworden als gezinsauto. Bijkomend voordeel is de ruime kofferbak, waardoor er voldoende ruimte is voor bagage. Vragen over de Peugeot 5008 occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Peugeot 5008 occasion lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot 5008 zijn er?

De Peugeot 5008 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Peugeot 5008 zijn beschikbaar:

  • Peugeot 5008 Pure Tech Active
  • Peugeot 5008 Pure Tech Allure
  • Peugeot 5008 Pure Tech GT

Welke uitvoering van Peugeot 5008 past het best bij jou?

De ruime Peugeot 5008 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Denk aan verschillen tussen de carrosserie, energielabel, transmissie of brandstof. Peugeot 5008 occasion private lease is mogelijk bij Private Lease Used. 

De Peugeot 5008 Pure Tech Active is leverbaar als benzine uitvoering. Het is dus niet mogelijk om voor diesel te kiezen. Op het gebied van transmissie is er wel keuze. Er kan worden gekozen uit een automaat of een handgeschakelde uitvoering. Het energielabel van de Pure Tech Active uitvoering is energielabel B of C. Veruit de meeste uitvoeringen van de Peugeot 5008 Pure Tech Active hebben energielabel B. De carrosserie van deze uitvoering is een SUV.

De Peugeot 5008 Pure Tech Allure is net als de Active enkel leverbaar als een benzine uitvoering. Wat deze uitvoering onderscheidt, is dat de Allure uitvoering zowel leverbaar is als een SUV en als een MPV. Er is dus keuze op het gebied van carrosserie. De Allure uitvoering is leverbaar als handgeschakelde auto en als een automaat. De automaat heeft energielabel C en de handgeschakelde auto heeft energielabel B.

De Peugeot 5008 Pure Tech GT is enkel leverbaar als een benzine uitvoering. De carrosserie van de GT is een SUV. Wel is er keuze op het gebied van transmissie. Zo kan er worden gekozen voor een automaat of een handgeschakelde uitvoering. De handgeschakelde auto heeft energielabel B en de automaat heeft energielabel C. 

Voordelen private occasion lease Peugeot 5008 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot 5008 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot 5008 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot 5008 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk andere private lease Peugeot modellen occasions

De Peugeot 5008 is een populair model, maar Peugeot beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot 5008 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot 5008 occasion zakelijk leasen?