Peugeot 2008 occasion lease

De Peugeot 2008 is in 2013 op de Nederlandse markt verschenen. Naarmate de vraag naar compacte SUV's bleef toenemen, zag Peugeot dit als het perfecte moment om een compacte SUV op de markt te brengen.  Dit model is naast de 'gewone' 2008 ook beschikbaar als de volledig elektrische variant; de Peugeot e-2008. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de Peugeot 2008 occasion lease? Lees snel verder of neem gerust contact met ons op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Peugeot 2008 occasion private lease! 

Occasion lease aanbod Peugeot 2008

­
Peugeot 2008 1.2 PureTech Allure|Apple Carplay|Cruise/Climate Control|NAP|

Stadskanaal, Benzine

€ 480
vanaf/maand
­
Peugeot 2008 1.2 PureTech Blue Lion

HOOGEVEEN, Benzine

€ 366
vanaf/maand
­
Peugeot 2008 1.2 PureTech Active

HOOGEVEEN, Benzine

€ 351
vanaf/maand
­
Peugeot 2008 1.2 PureTech Allure | NL Auto | Navi | Camera

Meerkerk, Benzine

€ 497
vanaf/maand

Wat maakt een Peugeot 2008 bijzonder?

Dit model van Peugeot staat bekend als een compacte SUV. Het is één van de ruimere modellen die Peugeot aanbiedt. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van opties. Ga je voor een automaat of een handgeschakelde Peugeot? Ook als je graag elektrisch rijdt, ben je bij Peugeot aan het juiste adres. In dit geval is de e-2008 wellicht wel iets voor jou! Dit is de volledig elektrische variant van de private lease occasion Peugeot 2008. Genoeg keuze en voordelen bij de Peugeot 2008. Dit model van het Franse automerk Peugeot is dan ook één van de populairste modellen van Peugeot. 

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot 2008 zijn er?

De private lease occasion Peugeot 2008 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het aanbod van de uitvoeringen kan nogal eens wisselen. Op dit moment merken we bij Private Lease Used dat vooral de volgende uitvoeringen erg populair zijn:

  • Peugeot 2008 1.2 PureTech 82 Allure
  • Peugeot 2008 1.2 PureTech 110pk GT-Line
  • Peugeot 2008 1.2 PureTech 130pk GT-Line
Dit SUV model van Peugeot is een erg geliefde gezinsauto. Het verschil tussen de verschillende uitvoeringen zitten vooral bij uiterlijke kenmerken, transmissie, brandstofsoort en vermogen.

Wat zijn de eigenschappen van een Peugeot 2008?

De Peugeot 2008 is een erg betrouwbare keuze als het aankomt op private lease. Het is uiteraard begrijpelijk dat je eerst wil weten waar een auto voor staat, voordat er wordt overwogen of de Peugeot 2008 occasion lease bij je past. Wij proberen dit zo goed mogelijk duidelijk te maken voor jou! Zijn er nog vragen, stel ze gerust. De Peugeot 2008 staat bekend als een SUV. Deze SUV beschikt over 5 zitplaatsen en is een 5-deurs model. Qua transmissie is er de keuze tussen een automaat of een handgeschakeld model. Het handgeschakelde model beschikt over 6 versnellingen. Op het gebied van brandstof is er de mogelijkheid tussen benzine of diesel. Er zijn 3 cilinders aanwezig in de auto en de cilinderinhoud is 1199cc. De acceleratie van de Peugeot 2008 occasion private lease is 9,7 seconden en de topsnelheid bedraagt 202 kilometer per uur.

Welk model Peugeot past het best bij jou?

Als je ervoor hebt gekozen om een Peugeot 2008 te private leasen, dan zijn er een aantal persoonlijke opties die overwogen moeten worden. Denk aan de keuze op het gebied van uiterlijk. Wat voor kleur heeft de voorkeur en hoe ziet het ideale interieur eruit? Ook is er nog de keuze op het gebied van transmissie. Ga je voor een handgeschakelde auto of gaat de voorkeur uit naar een automaat? Een handgeschakelde auto geeft meer de gehele rijervaring waar een automaat meer gericht is op gemak. Tot slot is er de keuze qua brandstof. Op het gebied van brandstof is er de keuze tussen een Peugeot 2008 op benzine of op diesel. Dus wat past het beste bij jou? Neem snel een kijkje bij onze voorraad Peugeot 2008 occasion lease modellen!

Bekijk naast private lease Peugeot 2008 occasions ook:

Qua Franse automerken, is Peugeot één van de meest populaire merken. De Peugeot 2008 is dan ook een erg logische keuze als je graag een Franse auto rijdt. Benieuwd naar de andere modellen van Peugeot? Denk bijvoorbeeld ook eens aan de volgende modellen van Peugeot:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot 2008 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot 2008 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot 2008 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot 2008 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot 2008 occasion zakelijk leasen?