Peugeot 208 occasion private lease

De Peugeot 208 is sinds 2012 op de Nederlandse markt en dit compacte model was al erg snel geliefd. Peugeot gaat met haar tijd mee, zo werd in 2019 de eerste volledig elektrische variant van de Peugeot 208 op de markt gebracht, namelijk de Peugeot e-208. Zie jij jezelf al rijden in een Peugeot 208 occasion lease?

Occasion lease aanbod Peugeot 208

­
Peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lease Executive|Navi|AC|Cruise

Valthermond, Benzine

€ 278
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Signature

HOOGEVEEN, Benzine

€ 319
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Signature Apple Carplay/Android

Valthermond, Benzine

€ 351
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech 100PK Allure

Tilburg, Benzine

€ 426
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Allure|Apple Carplay|Nav|A/C|Cruise

Valthermond, Benzine

€ 19.456
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lease Allure NETTE AUTO !!

Stadskanaal, Benzine

€ 325
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Active Pack

HOOGEVEEN, Benzine

€ 356
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lease Active AC CRUISE NAVI

Valthermond, Benzine

€ 363
vanaf/maand
­
Peugeot 208 1.2 100 pk Allure Pack - Navi-apple/android - camera

GROENLO, Benzine

€ 473
vanaf/maand

Wat maakt de Peugeot 208 bijzonder?

Als je op zoek bent naar een betaalbaar leasemodel, dan is de Peugeot 208 een uiterst geschikt model voor jou! Dit compacte model van Peugeot is een erg geliefde stadsauto. De auto is betaalbaar, maar doet qua technologie of uitstraling niet onder voor de duurdere modellen. Dit model beschikt over de nieuwste technologieën en de nieuwste generatie is zelfs verkrijgbaar als volledig elektrisch.  

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot 208 zijn er?

De compacte, maar populaire Peugeot 208 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen de modellen zitten vooral tussen de verschillende opties van de auto, maar ook is er verschil qua duurzaamheid. De modellen van de Peugeot 208 occasion lease die bij Private Lease Used populair zijn staan hieronder weergegeven:

  • Peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lease
  • Peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lion Navigatie
  • Peugeot e-208 EV Allure Pack 50 kWh
  • Peugeot e-208 EV GT Pack 50 kWh

Wat zijn de eigenschappen van de Peugeot 208

Voordat je besluit of de Peugeot 208 private lease occasion bij je past, is het natuurlijk erg belangrijk om te achterhalen wat de eigenschappen van de Peugeot 208 nu eigenlijk zijn. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt. Hieronder worden de belangrijkste eigenschappen van de Peugeot 208 voor je opgesomd. Dit model beschikt over 5 zitplaatsen en wordt geleverd als een 5-deurs model. De auto is gemaakt met de carrosserie 'hatchback'. De auto beschikt over 3 cilinders en heeft een cilinderinhoud van 1199cc. De auto is zowel verkrijgbaar in de elektrische variant, genaamd de e-208, als een benzinemodel. De auto is zowel handgeschakeld als een automatisch beschikbaar.

Welke uitvoering van de Peugeot 208 past het best bij jou?

Als je kiest voor het private leasen van de Peugeot 208, kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering brengt zo zijn voordelen met zich mee. Wil je graag een felle kleur of graag een wat donkerdere kleur? Daarnaast moet er nog worden gekeken naar de transmissie. Wil je graag in een automaat rijden of geef je toch de voorkeur aan de handgeschakelde 208? Dit zijn keuzes die moeten worden overwogen, om het rijplezier zo groot mogelijk te maken. Zie jij jezelf al rijden in een Peugeot 208 private lease occasion model? Kijk dan snel bij onze voorraad!

Bekijk naast private lease Peugeot 208 occasions ook:

Naast de Peugeot 208 zijn er ook andere Peugeot modellen die je bij Private Lease Used kan leasen. Ben je er nog niet over uit of de Peugeot 208 occasion lease volledig aansluit bij je wensen? Denk dan ook eens aan een van de volgende modellen van Peugeot:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot 208 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot 208 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot 208 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot 208 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot 208 occasion zakelijk leasen?