Peugeot e-2008 occasion lease

De Peugeot e-2008 is een volledig elektrische compacte SUV met stijlvol design en geavanceerde technologie. Uitgerust met een krachtige elektromotor biedt de e-2008 een indrukwekkend rijbereik en snelle oplaadmogelijkheden. Het interieur is modern en comfortabel, met slimme functies die het rijden aangenaam maken. Een duurzame keuze voor stedelijke mobiliteit. Interesse in de Peugeot e-2008 private lease occasion? Lees dan verder!

Occasion lease aanbod Peugeot e-2008

­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 703
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 684
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV Allure 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 536
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 693
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 690
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 1 fase

Alkmaar, Elektrisch

€ 513
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 689
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV 136pk 50 kWh Allure

Doornspijk (Hoge Enk), Elektrisch

€ 429
vanaf/maand
­
Peugeot e-2008 EV GT 50 kWh

Woerden, Elektrisch

€ 576
vanaf/maand

Wat maakt een Peugeot e-2008 bijzonder?

De Peugeot e-2008 onderscheidt zich door zijn volledig elektrische aandrijving, wat resulteert in een emissievrije en milieuvriendelijke rijervaring. Met een krachtige elektromotor biedt het indrukwekkende prestaties en een ruim rijbereik, wat de elektrische mobiliteit bevordert. Het moderne design, gecombineerd met geavanceerde technologieën en een comfortabel interieur, maakt de e-2008 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die streven naar duurzaamheid en stijl in stadsverkeer.

Welke uitvoeringen private lease occasions Peugeot e-2008 zijn er?

De Peugeot e-2008 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Peugeot e-2008 zijn beschikbaar:

  • Peugeot e-2008 Active
  • Peugeot e-2008 Allure
  • Peugeot e-2008 GT

Welke uitvoering van de Peugeot e-2008 past het best bij jou?

De verschillen tussen de Peugeot e-2008 Active, Allure en GT liggen voornamelijk in de beschikbare functies en luxe. De Peugeot e-2008 Active is de basisuitvoering met essentiële functies. Alles wat noodzakelijk is, is aanwezig in deze uitvoering. Wil je graag iets meer comfort en gemak? Dan kun je beter kiezen voor de Peugeot e-2008 Allure. Deze uitvoering heeft een beter infotainmentsysteem, verbeterde interieurafwerking en parkeer- en rijhulpsystemen. De Peugeot e-2008 GT biedt daarentegen nog meer gemak met verschillende premium functies, lederen bekleding met sportieve details en het beste infotainmentsysteem met nog meer connectiviteit. Zie jij jezelf al rijden in een Peugeot e-2008 lease occasion? Bekijk dan ons aanbod!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Peugeot?

De Peugeot e-2008 is een populair model, maar Peugeot beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Peugeot e-2008 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Peugeot e-2008 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Peugeot e-2008 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Peugeot e-2008 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Peugeot occasion private lease, is het ook mogelijk om andere merken te leasen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Peugeot e-2008 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Peugeot e-2008 occasion zakelijk leasen?