Citroën ë-Berlingo occasion lease

De Citroën ë-Berlingo is een volledig elektrisch model van het Franse automerk. De eerste generatie van de Berlingo is in 1997 in Nederland op de markt gebracht. Vanaf 2018 is de Citroën ë-Berlingo beschikbaar in Nederland. Bekijk ons Citroën ë-Berlingo private lease aanbod.

Occasion lease aanbod Citroën ë-Berlingo

Wat maakt een Citroën ë-Berlingo bijzonder?

Dit volledig elektrische model van het Franse automerk is praktisch, veelzijdig en biedt comfort, aldus Citroën. De ë-Berlingo beschikt over veel bagageruimte, waardoor dit model volgens Citroën erg geschikt is als grotere gezinsauto. De Citroën ë-Berlingo biedt plaats aan 7 inzittenden. Dit volledig elektrische model heeft een actieradius rond de 280 kilometer. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Citroën ë-Berlingo lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Citroën ë-Berlingo private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Citroën ë-Berlingo zijn er?

De Citroën ë-Berlingo is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Citroën ë-Berlingo zijn beschikbaar:

  • Citroën ë-Berlingo Feel
  • Citroën ë-Berlingo Shine
  • Citroën ë-Berlingo Live

Welke uitvoering van de Citroën ë-Berlingo past het best bij jou?

De Citroën ë-Berlingo private lease is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De verschillen tussen de uitvoeringen zitten vooral bij opties van de auto, zo is de Live uitvoering over het algemeen goedkoper dan de Shine en de Feel uitvoering van de Citroën ë-Berlingo occasion lease. Op andere punten lijken de verschillende uitvoeringen op elkaar. Zo is het energielabel bij alle drie de uitvoeringen hetzelfde. Dit is namelijk energielabel A. Daarnaast zijn de uitvoeringen volledig elektrisch en is de auto een automaat. De carrosserievorm van de Citroën ë-Berlingo is een MPV.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Citroën?

De Citroën ë-Berlingo is een populair model, maar Citroën beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Citroën ë-Berlingo via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Citroën ë-Berlingo occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Citroën ë-Berlingo occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Citroën ë-Berlingo occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Citroën ë-Berlingo occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Citroën ë-Berlingo occasion zakelijk leasen?