Citroën occasion private lease

Een Citroën occasion private leasen kan bij Private Lease Used. De gemakken van private lease, voor een lager maandbedrag. Wist je dat Citroën haar oorsprong in Nederland heeft voordat het echt een Frans automerk is geworden? De naam Citroën komt van de vader van André Citroën uit Amsterdam die onderdelen en munitie leverde tijdens de Eerste Wereldoorlog. Met dit kapitaal is hij een autofabriek gestart en met het model Citroën type A de markt opgegaan in 1919. Maar eigenlijk staat het merk vooral bekend om de Deux Chevaux (2-CV), het gelijknamige "Lelijke Eend". Een waar liefhebbers autootje geworden. Vandaag de dag staat het merk vooral voor innovatie.

Occasion lease aanbod Citroën

­
Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Business Plus NAVI

Valthermond, Benzine

€ 257
vanaf/maand
­
Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Feel|Carplay|Nav|Cruise|AC|

Stadskanaal, Benzine

€ 379
vanaf/maand
­
Citroën Berlingo E-Feel 23 kWh

LEEK, Elektrisch

€ 329
vanaf/maand
­
Citroën Feel 50 kWh e-Berlingo | Extra lange uitvoering 5-persoons of 2-persoons | € 25.950.- na subsidie | meerdere in voorraad Feel 50 kWh

LEEK, Elektrisch

€ 432
vanaf/maand
­
Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech

ZOETERMEER, Benzine

€ 302
vanaf/maand
­
Citroën C5 X 1.6 PureTech 180 PK AUT.

Tilburg, Benzine

€ 629
vanaf/maand
­
Citroën C1 1.0 VTi Feel

Utrecht, Benzine

€ 248
vanaf/maand
­
Citroën C3 1.2 PureTech Shine

HOOGEVEEN, Benzine

€ 338
vanaf/maand
­
Citroën C1 1.0 VTi Feel

BERGENTHEIM, Benzine

€ 231
vanaf/maand

Wat maakt Citroën bijzonder?

Wist je ook dat de Citroën vroeger de hydraulische vering leverde aan Rolls Royce en andere grote merken waar optimaal rijcomfort gewenst is? Vroegere modellen, zoals de BX, CX, en latere C5 modellen hadden deze vering in de auto. Helaas worden deze niet meer geproduceerd, omdat deze vering behoorlijk drukte op de wegenbelasting. Gemiddelde auto woog al bijna 2.000kg.

Nu zien we het bijzondere van Citroën terug in gemak, innovatie en durf. Dat laatste valt vooral te verklaren uit de gekke "stootkussens" van de Citroën C4 Cactus. Kortom, ze ontwikkelen door en is het een prachtige auto die zich in het middensegment bevindt. 

Populaire modellen private lease occasions van Citroën

  • C1 occasion lease; vooral bekend als klein en compacte stadsauto voor korte afstanden
  • C3 occasion lease; hatchback met 5 deuren en zeer geschikt voor een klein gezin met kleine kinderen
  • C5 occasion lease; een ruime en mooie sedan die zeer geliefd is onder zakenmensen, maar ook particulieren die rijcomfort en gemak belangrijk vinden.
Maar ook de Citroën Cactus, de Citroën C4 zijn modellen die we niet moeten onderbelichten. Zeer voordelig in de lease, met voldoende zitruimte en ideaal voor lange afstanden. 

Welk Citroën occasion lease past het best bij jou?

Voor stadsverkeer en korte woon en werkafstanden is de C1 zeer geschikt voor een laag maandbedrag een complete auto. Eventjes de kinderen afzetten, boodschappen doen en op bezoek bij vrienden? Ideaal! De auto is ideaal voor het (in)parkeren, zodat het vinden van een parkeerplaats een stukje makkelijker wordt.
Wil je liever iets meer ruimte? Een vakantieauto met meer trekvermogen of neem je juist de elektrische fietsen mee als je graag op pad gaat? Dan adviseren wij om te kijken naar ons Citroën C3 occasion lease aanbod. 

Voordelen private occasion lease Citroën via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Citroën occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Citroën occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Citroën occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Citroën occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Citroën occasion zakelijk leasen?