Citroën C1 occasion Lease

Het komt geregeld voor als je op de weg rijdt, je passeert (of wordt gepasseerd) door een compacte Citroën. De kans is enorm groot dat je wordt gepasseerd door de Citroën C1. Dit uiterst populaire model is vooral erg populair als eerste auto en bij mensen die veel in grotere steden rijden. De C1 is gezamenlijk ontwikkelt met de Toyota Aygo en de Peugeot 108. De Citroën C1 occasion private lease is dus één van de meest populaire modellen van Citroën. Dit komt mede door de relatief lage prijs voor een auto en dat de auto erg zuinig rijdt. Wie weet rijd jij binnenkort in een Citroën C1 occasion lease.

Occasion lease aanbod Citroën C1

­
Citroën C1 1.0 VTi Shine | Camera | Climate | Cruise | Sportvelgen

Meerkerk, Benzine

€ 264
vanaf/maand
­
Citroën C1 1.0 VTi Feel

BERGENTHEIM, Benzine

€ 267
vanaf/maand
­
Citroën C1 1.0 VTi Feel

BERGENTHEIM, Benzine

€ 257
vanaf/maand
­
Citroën C1 1.0 e-VTi Style Edition

Scharnegoutum, Benzine

€ 216
vanaf/maand

Wat maakt Citroën C1 bijzonder?

De Citroën C1 is een auto welke gericht is op startende autorijders en wordt daarnaast ook gezien als een uiterst geschikte stadsauto. Als het noodzakelijk is, kun je zelfs drie passagiers meenemen. Een ander pluspunt van de C1, is dat het bekend staat als een erg zuinige auto. Citroën geeft aan dat de auto een verbruik heeft van 1 op 20. Dit is voor een auto zeker zuinig. Heb je vragen over de private lease occasion Citroën C1? Neem gerust contact op met Private Lease Used! Wij staan graag voor je klaar.

Welke uitvoeringen private lease occasions Citroën C1 zijn er?

De Citroën C1 is dus erg populair door haar zuinige verbruik en om het feit dat de auto als relatief goedkoop wordt gezien. De C1 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Private Lease Used.

  • Citroën C1 1.0 VTi
  • Citroën C1 VTi 68 Live
  • Citroën C1 Puretech 82 Shine
Deze uiterst populaire stadsauto is een erg goede optie voor iemand die vaak in de stad rijdt of kleinere stukken rijdt. Daarnaast is het geschikt voor degene die niet veel ruimte nodig heeft in de auto. 

Wat zijn de eigenschappen van Citroën C1

De populair C1 staat bekend als een compact model. Een voordeel van Citroën C1 occasion private lease is dat het relatief gezien één van de goedkoopste opties is. Veruit de meeste modellen van de C1 beschikken over 5 deuren. Echter beschikken oudere modellen soms ook over 3 deuren. De auto is gebouwd op de carrosserie 'hatchback'. De Citroën C1 is leverbaar met de brandstof 'benzine'. Het is niet mogelijk om een diesel model van de C1 te leasen. De meeste modellen zijn handgeschakelde modellen, maar de nieuwere modellen zijn ook te vinden als automaat. Het gewicht van de auto is iets meer dan 800 kilogram. Het is dus een erg lichte auto. Heb je vragen over private lease occasion Citroën C1? Neem gerust contact met ons op!

Welk model Citroën past het best bij jou?

Als de keuze is gevallen voor de Citroën C1, is het van belang om de auto te voorzien van een aantal opties, waardoor de auto aansluit bij jouw wensen. De eerste keuze, is een keuze gericht op het uiterlijk van de auto. Denk hierbij aan het interieur van de auto en de kleur van de auto. Op deze manier sluit de auto aan bij jouw persoonlijke smaak. De tweede keuze is de keuze voor een automaat of een handgeschakeld model. Waar de meeste modellen leverbaar zijn als handgeschakeld model, zijn er ook automatische modellen te vinden. 

Voordelen private occasion lease Citroën C1 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Citroën C1 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Citroën C1 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Citroën C1 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Citroën? 

De Citroën C1 is dus een geschikt model om te private leasen. We begrijpen het ook zeker als je nog even verder wilt kijken naar andere modellen. Private Lease Used biedt ook andere Citroën modellen aan. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

Citroën C3
Citroën C3 Aircross
Citroën C4 Cactus
Citroën C5 Aircross

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Citroën C1 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Citroën C1 occasion zakelijk leasen?