Citroën C4 Cactus occasion lease

De Citroën C4 Cactus is in 2014 op de markt gebracht door het Franse automerk. De C4 Cactus is een SUV of een hatchback en biedt ruimte aan 5 inzittenden. Dit model van Citroën is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons Citroën C4 Cactus private lease aanbod.

Occasion lease aanbod Citroën C4 Cactus

­
Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Feel|Carplay|Nav|Cruise|AC|

Stadskanaal, Benzine

€ 379
vanaf/maand
­
Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech

ZOETERMEER, Benzine

€ 302
vanaf/maand

Wat maakt een Citroën C4 Cactus bijzonder?

Het Franse automerk, Citroën, heeft met de C4 Cactus een crossover op de markt gebracht. Doordat de hatchback auto hoger op haar wielen staat, lijkt de auto op een SUV. In 2019 heeft Citroën ook daadwerkelijk een SUV variant van de C4 Cactus op de markt gebracht. Dit model heeft een minimalistisch interieur. Zo zijn er weinig knoppen aanwezig in het interieur. Benieuwd naar de Citroën C4 Cactus private lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Citroën C4 Cactus private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Citroën C4 Cactus zijn er?

De Citroën C4 Cactus is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Citroën C4 Cactus zijn beschikbaar:

  • Citroën C4 Cactus Origins
  • Citroën C4 Cactus Business
  • Citroën C4 Cactus Shine

Welke uitvoering van de Citroën C4 Cactus past het best bij jou?

De Citroën C4 Cactus private lease is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De verschillen tussen deze uitvoeringen zijn onder andere op het gebied van carrosserievorm. Zo is de Origins uitvoering een SUV en zijn de Business en de Shine uitvoeringen een hatchback.

De Origins uitvoering is leverbaar met een benzinemotor of met een dieselmotor. De uitvoering met de dieselmotor is leverbaar als een automaat of als een handgeschakelde uitvoering. De uitvoering met de benzinemotor is handgeschakeld. De Origins uitvoering heeft energielabel C.

De Business en de Shine uitvoeringen zijn leverbaar met benzinemotor of met dieselmotor. Beide uitvoeringen zijn zowel leverbaar als automaat en als handgeschakeld model. De uitvoering met dieselmotor heeft een energielabel tussen de B en de D en de uitvoering met benzinemotor tussen de C en de D.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Citroën?

De Citroën C4 Cactus is een populair model, maar Citroën beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Citroën C4 Cactus via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Citroën C4 Cactus occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Citroën C4 Cactus occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Citroën C4 Cactus occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Citroën C4 Cactus occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Citroën C4 Cactus occasion zakelijk leasen?