Citroën C3 Aircross occasion Lease

Als je op zoek bent naar een ruime en grote SUV, dan is de kans erg groot dat je uitkomt bij de Citroën C3 Aircross. Dit grotere model van Citroën is erg geliefd en een erg mooie en ruime gezinsauto. Citroën kenmerkt de auto met de woorden 'onderscheidend, comfortabel en veelzijdig'. Comfort staat voorop bij dit model. Naast comfort is de uitstraling van dit model ook zeker noemenswaardig. Deze auto is zowel stoer als sierlijk. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden als het aankomt op personalisatie van de auto. Zie jij jezelf al rijden in een Citroën C3 occasion lease? Neem bij vragen over de C3 Aircross gerust contact op met Private Lease Used. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Citroën C3 Aircross occasion private lease.

Occasion lease aanbod citroën C3 Aircross

Wat maakt Citroën C3 Aircross bijzonder?

De Citroën C3 maakte haar intrede op de Nederlandse markt al in 2002. Echter is de SUV versie (Aircross) pas sinds 2017 op de Nederlandse markt en dus nog relatief nieuw. De C3 Aircross wordt in Spanje gebouwd en vanaf daar naar Nederland gebracht. Wat de Citroën C3 Aircross onderscheidt van andere auto's, is dat er enorm veel mogelijkheden zijn als het aankomt op personalisatie. Er zijn enorm veel verschillende kleuren en opties van de auto, waardoor de Aircross volledig kan worden aangepast naar de voor jou perfecte auto. Er zijn tot wel 90 (!) personalisatie opties bij dit model van Citroën. Citroën C3 private lease occasion is dan ook zeker geen saaie optie, de auto die bij jou past, zit er vast en zeker tussen.

Welke uitvoeringen private lease occasions Citroën C3 Aircross zijn er?

Er zijn ruim 90 manieren waarop de Citroën C3 Aircross kan worden gepersonaliseerd. Dit zorgt ervoor dat er enorm veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Natuurlijk is lang niet elke uitvoering altijd verkrijgbaar als private lease occasion, maar door de enorme hoeveelheid aan opties van de auto, zit er voor iedereen wel een geschikt model tussen. De C3 Aircross is volledig losstaand van de 'gewone' C3. De C3 Aircross wordt ook wel een 'mini-SUV' genoemd. Heb je vragen over de verschillende uitvoeringen van de C3 Aircross die Private Lease Used aanbiedt? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, voor jou!

Wat zijn de eigenschappen van Citroën C3 Aircross

Dat de Citroën C3 Aircross occasion private lease beschikt over veel verschillende personalisaties, is een feit. Toch zijn dit natuurlijk niet de enige eigenschappen van de C3 Aircross. De carrosserie van de auto is een 'SUV'. De auto beschikt over 5 deuren en er passen 5 passagiers in deze auto. De auto beschikt over 3 cilinders en heeft een cilinderinhoud van 1199cc. De acceleratie van de auto is 10,3 seconden en een topsnelheid van 195 kilometer per uur. Private Lease Used kan je helpen bij eventuele vragen over de opties van de C3 Aircross. Verder kan zowel worden gekozen voor een handgeschakeld model als voor een automatisch model.

Welk model Citroën past het best bij jou?

De SUV is een uiterst geschikte gezinsauto. Waar bij sommige modellen de grootte van de auto ervoor zorgt dat het uiterlijk niet enorm mooi is, is dit bij de Citroën C3 Aircross zeker niet het geval. De stoere uitstraling maakt dit een populaire auto. Er is de keuze tussen een handgeschakelde auto of een automatisch model. Een handgeschakeld model wordt aanbevolen bij degenen die graag de controle houden, waar een automatisch model een stuk gemak met zich meebrengt. Een andere keuze is de keuze tussen een diesel model of een benzinemodel. De keuze hiervoor is afhankelijk van hoe vaak de auto gebruikt wordt. Wij helpen je graag bij het selecteren van de voor jou 'juiste' opties!

Voordelen private occasion lease citroën C3 Aircross via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

citroën C3 Aircross occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook citroën C3 Aircross occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een citroën C3 Aircross occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Citroën? 

Twijfel je nog over de C3 Aircross? Geen enkel probleem! Er zijn nog veel meer mogelijkheden als het aankomt op Private Lease. Denk bijvoorbeeld ook eens aan deze modellen van Citroën:

  • Citroën C4 Cactus
  • Citroën C5 Aircross
  • Citroën C5 X
  • Citroën C3

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een citroën C3 Aircross occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een citroën C3 Aircross occasion zakelijk leasen?