Renault Megane occasion Lease

De Renault Megane is een compacte middenklasser van Renault. Dit model rijdt al sinds 1995 op de Nederlandse wegen. Sinds 2016 staat alweer de vierde generatie Renault Megane in de showroom. Daar is de Renault Megane E-tech bijgekomen in 2020. De Renault Megane is een van de meest gezochte occasions. Het aanbod van Renault Megane occasion lease is ook ruim. Welke versie past bij jou?

Occasion lease aanbod Renault Megane

Wat maakt Renault Megane bijzonder?

De Renault Megane lease occasions zijn complete gezinsauto's die zuinig rijden met een modern interieur. Al is de auto zeker ook zakelijk goed te rijden. In 2020 heeft de Renault Megane een aantal kleine wijzigingen ondergaan die de auto een nog luxere uitrusting geven. De Megane heeft een duidelijk 'familiegezicht', mede dankzij de Nederlandse designbaas bij Renault. Het is echt een onderscheidende auto en toch absoluut herkenbaar Renault.

Welke uitvoeringen private lease occasions Renault Megane zijn er?

  • Renault Megane Estate
  • Renault Megane RS
  • Renault Megane E-tech

Hoewel de Renault Megane in eerdere versies uiteenlopende gedaantes kende, zijn de uitvoeringen van de laatste generatie wat minder verscheiden. De auto is er alleen in een 5-deurs versie, in hatchback of stationwagon (Estate). Sinds 2020 is er ook een Renault Megane E-tech, de hybride versie van de Renault Megane.

De 5-deurs Renault Megane Estate is een perfecte gezinsauto die aan elk gezinslid voldoende ruimte biedt. Deze sportieve en compacte auto leent zich ook goed als representatieve en efficiënte zakelijke occasion.

Wat zijn de eigenschappen van de Renault Megane?

De Renault Megane lease occasion is het extra familielid wat jou en je gezin overal brengt waar jullie zijn willen. Met zijn riante interieur is de auto geschikt om alles te doen wat er van een gezinsauto gevraagd wordt. Denk aan ritjes naar de sportclub, feestjes of vakantie. Maar ook voor zakelijk gebruik is deze lease occasion een geschikte kandidaat. Hij maakt een goede indruk dankzij zijn moderne design.

Welk model Renault Megane past het best bij jou?

Kiezen voor een Renault Megane occasion lease betekent kunnen kiezen uit verschillende modellen. Zo zijn er vele uitvoeringen beschikbaar. Met een Renault Megane Estate heb je een handige en ruime auto. Een Renault Megane RS is dan weer een sportieve uitvoering. Voor ieder type rijder, is er een passende Renault Megane lease occasion te vinden. Afhankelijk van de te rijden kilometers, gewenst comfort of belangrijke zakelijke pijlers kun je kiezen voor een gewenste brandstof. Een zuinige diesel occasion is ideaal voor lange afstanden. Een auto op benzine is voordeliger in de wegenbelasting. Hybride modellen zijn zuiniger in gebruik dan een vergelijkbare brandstof uitvoering en kunnen opladen tijdens het rijden. Zo is er voor iedereen een passende uitvoering beschikbaar. Een keuze gemaakt uit de verschillende opties? Kijk dan naar ons aanbod en wie weet rijd jij binnenkort in een Renault Megane private lease occasion!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Renault? 

De Renault Megane is een populair model, maar Renault beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Renault Megane occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Renault Megane occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Renault Megane occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

 Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Renault Megane occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Renault Megane occasion zakelijk leasen?