Renault Kadjar occasion lease

In 2015 is de Renault Kadjar op de markt gebracht. De Kadjar staat bekend als een 5-deurs SUV. In 2018 heeft de Renault Kadjar een facelift gekregen. Dit model van Renault kenmerkt zich door de uitgebreide standaarduitrusting. Bekijk ons Renault Kadjar occasion lease aanbod.

Occasion lease aanbod Renault Kadjar

­
Renault Kadjar 1.3 TCe 140 PK Intens - Automaat

HELLENDOORN, Benzine

€ 491
vanaf/maand
­
Renault Kadjar 1.2 TCe Intens NAV AIRCO CRUISE 65.000 KM NAP

Stadskanaal, Benzine

€ 450
vanaf/maand
­
Renault Kadjar 1.2 TCe Intens

IJSSELSTEIN, Benzine

€ 376
vanaf/maand
­
Renault Kadjar 1.3 TCe Automaat Equilibre - Navi - camera

GROENLO, Benzine

€ 586
vanaf/maand
­
Renault Kadjar 1.3 TCe Automaat Equilibre - Navi - camera

GROENLO, Benzine

€ 583
vanaf/maand

Wat maakt een Renault Kadjar bijzonder?

De Kadjar is een SUV van het Franse automerk Renault. De Renault Kadjar is een auto waar gemakkelijk vijf inzittenden in kunnen worden vervoerd. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor bagage. Er is één generatie van de Renault Kadjar op de markt gebracht. Wel heeft de Kadjar in 2018 een facelift gekregen. In 2022 is de productie van de Renault Kadjar gestopt. Maar een Renault Kadjar occasion lease blijft wel mogelijk. Renault kenmerkt dit model als een elegante SUV met een sportief karakter. Door de ruimte die de Renault Kadjar biedt, is de auto zeer geschikt als gezinsauto.

Welke uitvoeringen private lease occasions Renault Kadjar zijn er?

De Renault Kadjar is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van zijn beschikbaar:

  • Renault Kadjar Intens
  • Renault Kadjar Black Edition
  • Renault Kadjar Zen 

Welke uitvoering van de Renault Kadjar past het best bij jou?

De Renault Kadjar is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering brengt weer verschillende opties met zich mee. Denk aan verschillen op het gebied van brandstof, transmissie of het energielabel. De carrosserie is voor elke uitvoering gelijk, namelijk een SUV. Er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van Renault Kadjar private lease. zo is de Renault Kadjar Intens leverbaar met verschillende opties. Qua brandstof is er de mogelijkheid uit een benzinemodel of een diesel model. Op het gebied van transmissie kan er worden gekozen uit een handgeschakeld model of een automaat. De diesel uitvoering van de Kadjar Intens heeft energielabel C en de benzine uitvoering van de Kadjar Intens heeft energielabel B. Net als de Intens, is het bij de Renault Kadjar Black Edition ook mogelijk om te kiezen uit verschillende opties. Qua opties komt de Black Edition erg overeen met de Intens. Zo is het mogelijk om te kiezen uit een benzinemotor of een dieselmotor. Ook is er de keuze uit een handgeschakelde of een automaat geschakelde transmissie. De benzinemotor is met een energielabel B iets zuiniger dan de dieselmotor met energielabel C. Dezelfde opties gelden voor de Renault Kadjar Zen.

Voordelen private occasion lease Renault Kadjar via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Renault Kadjar occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Renault Kadjar occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Renault Kadjar occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Renault?

De Renault Kadjar is een populair model, maar Renault beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Renault Kadjar occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Renault Kadjar occasion zakelijk leasen?