Renault Grand Scenic occasion lease

Dit zeer grote model van Renault is in 2004 op de markt gekomen. De Renault Grand Scenic is een auto met de carrosserie MPV en biedt ruimte tot aan zeven inzittenden. Dit model van het Franse Renault kenmerkt zich door de ruimte in de auto. Bekijk ons private lease Renault Grand Scenic occasion aanbod.

Occasion lease aanbod Renault Grand Scénic

­
Renault Grand Scénic 1.4 TCe Zen 7p.

Utrecht, Benzine

€ 549
vanaf/maand
­
Renault Grand Scénic 1.3 TCe 141PK | AUTOMAAT | Limited |

NIEUWEGEIN, Benzine

€ 570
vanaf/maand

Wat maakt een Renault Grand Scenic bijzonder?

De Renault Grand Scenic is een uiterst geschikte gezinsauto. Door de ruimte die deze MPV biedt, is er ruimte tot wel zeven inzittenden met voldoende ruimte voor bagage. Dit maakt de auto erg geliefd bij grote gezinnen. Renault geeft aan dat de Grand Scenic veilig en verbonden rijdt. Dit komt mede doordat Renault blijft innoveren op het gebied van technologie en veiligheid. De Renault Grand Scenic private lease kan gemakkelijk nog ruimer worden gemaakt. Dit komt doordat de stoelen achterin de auto gemakkelijk inklapbaar zijn. Bij de nieuwste uitvoeringen kan dit zelfs met een klik op de knop.

Welke uitvoeringen private lease occasions Renault Grand Scenic zijn er?

De Renault Grand Scenic is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van zijn beschikbaar:

  • Renault Grand Scenic Limited
  • Renault Grand Scenic Intens
  • Renault Grand Scenic Zen 

Welke uitvoering van de Renault Grand Scenic past het best bij jou?

De Renault Grand Scenic occasion lease is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Bij de verschillende uitvoeringen is er de keuze uit een auto voor vijf inzittenden of voor 7 inzittenden. Daarnaast verschillen de uitvoeringen op verschillende opties. Denk aan verschil qua brandstof, transmissie of energielabel. De carrosserie is voor elke uitvoering gelijk. Dit is namelijk een MPV. De Renault Grand Scenic Limited en Intense zijn leverbaar met verschillende opties. Te beginnen met de brandstof. Bij deze uitvoering is er de keuze uit een diesel model of een benzinemodel. Ook qua transmissie is er keuze. er kan worden gekozen uit een handgeschakeld model of een automaat. Door de verschillende opties, loopt het energielabel uiteen. Het meest voorkomende label is energielabel C. Dit komt neer op een verbruik van 1 op 16. Ondanks dat de Zen uitvoering alleen nog maar geproduceerd worden met benzinemotor, zijn er nog er nog wel occasion lease uitvoeringen met een dieselmotor. Verder is de ook bij Grand Scenic Zen keuze uit een hand- of een automatisch geschakelde transmissie.

Voordelen private occasion lease Renault Grand Scénic via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Renault Grand Scénic occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Renault Grand Scénic occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Renault Grand Scénic occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

 Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Renault?

De Renault Grand Scenic is een populair model, maar Renault beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Renault Grand Scénic occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Renault Grand Scénic occasion zakelijk leasen?