Renault Clio occasion lease

Het is alweer een tijd geleden dat de eerste generatie van de Renault Clio op de markt is gekomen. Begin jaren '90 van de vorige eeuw is de eerste generatie op de markt gebracht. Sinds 2019 is alweer begonnen aan de 5e generatie van deze compacte Renault. De Clio kenmerkt zichzelf door haar zuinigheid en compactheid van de auto. Vooral in de grotere steden komt dit model dan ook vaak naar voren. De Renault Clio is twee keer verkozen tot auto van het jaar. De eerste keer in 1991 en de tweede keer in het jaar 2006. Zelfs nu is het model nog erg populair. Dat is natuurlijk ook te zien doordat het model al zo lang op de markt is. Renault Clio private lease occasion is een zeer goede en veilige keuze. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Renault Clio occasion lease auto!

Occasion lease aanbod Renault Clio

­
Renault Clio 1.0 TCe Zen|Airco|Cruise Control|NAP|

Valthermond, Benzine

€ 338
vanaf/maand
­
Renault Clio Estate 0.9 TCe Zen

SCHOONHOVEN, Benzine

€ 340
vanaf/maand
­
Renault Clio 1.0 TCe Zen

HOOGEVEEN, Benzine

€ 314
vanaf/maand
­
Renault Clio 1.0 TCe R.S. Line

Apeldoorn, Benzine

€ 394
vanaf/maand
­
Renault Clio Estate 0.9 TCe Limited|Navi|Airco|Cruise|NAP|

Valthermond, Benzine

€ 289
vanaf/maand
­
Renault Clio Estate 0.9 TCe Intens | Navi | DAB | Stoelverwarming

LELYSTAD, Benzine

€ 436
vanaf/maand
­
Renault Clio 0.9 TCe Limited | PDC | DAB | Navi

LELYSTAD, Benzine

€ 430
vanaf/maand
­
Renault Clio 0.9 TCe Eco2 Dynamique CRUISE LEDER PDC NAVI

Valthermond, Benzine

€ 288
vanaf/maand
­
Renault Clio Estate 0.9 TCe Dynamique NAVI AIRCO CRUISE

Stadskanaal, Benzine

€ 268
vanaf/maand

Wat maakt Renault Clio bijzonder?

Wat de Clio bijzonder maakt, is dat het vanaf dat het op de markt is gekomen in de jaren '90, meteen erg gericht was op comfort. Vooral in die tijd was dit een behoorlijke uitzondering voor de prijsklasse waarin dit model zich bevindt. Nu nog biedt de Clio zeer veel comfort aan haar bestuurders. Renault staat dan ook zeker niet stil en blijft doorontwikkelen om een zo kwalitatief mogelijke auto neer te kunnen zetten. Dit zie je terug in de auto. Het private leasen van een Renault Clio is dan ook zeker een goede optie. Heb je vragen over de Renault Clio occasion private lease? Wij staan voor je klaar. Private Lease Used helpt je bij het beantwoorden van je vragen. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Welke uitvoeringen private lease occasions Renault Clio zijn er?

De populaire Clio is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op deze manier weet Renault een breder publiek te bereiken. Ook bij Private Lease Used zijn er meerdere uitvoeringen van de Clio beschikbaar.

  • Renault Clio Estate
  • Renault Clio Limited
Deze zeer populaire stadsauto is zoals de naam al zegt erg populair bij mensen in de grotere steden. Door haar compactheid, manoeuvreert dit model zich gemakkelijk door de grotere steden. Renault Clio private lease occasion is uiterst geschikt voor degene die op zoek is naar een compacte auto, maar qua comfort niet onder wil doen aan de grotere modellen.

Wat zijn de eigenschappen van Renault Clio

De Clio is een enorm populair model van Renault. Maar waarom is dit model zo populair? Deze stationwagon van Renault beschikt over 5 deuren. Daarnaast beschikt het model over 3 cilinders en een cilinderinhoud van 898cc. Het model is zowel leverbaar als handgeschakeld model en als een automatisch model. Ook is er de keuze tussen een benzine of een diesel model. Wat ook niet vergeten moet worden, is dat er nog persoonlijke keuzes zijn qua opties en uitstraling van de auto. Heb je hier vragen over of wil je meer weten over de verschillende eigenschappen van de Renault Clio occasion lease? Neem vooral contact met ons op! Wij staan voor je klaar.

Voordelen private occasion lease Renault Clio via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Renault Clio occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Renault Clio occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Renault Clio occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk naast private lease Renault Clio occasions ook

Ben je nog niet uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws. Private Lease Used biedt nog veel meer modellen aan, van andere merken, maar ook zeker van Renault. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Renault Clio occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Renault Clio occasion zakelijk leasen?