Opel Karl occasion Lease

De Opel Karl is een opvallende auto. Niet alleen de naam is bijzonder, vernoemd naar de oudste zoon van oprichter Adam Opel. De Opel Karl is een van twee Opel modellen die niet op een A eindigen. Daarnaast is het ook een opvallende verschijning. De eerste Opel Karl rolde in 2015 van productieband. De productie was alleen van relatief korte duur; het model is gemaakt tot 2019. Om productiecapaciteit vrij te maken en om te voldoen aan CO2-doelen is onder andere de Opel Karl geschrapt uit het portfolio van Opel. Om deze fijne, compacte auto toch te kunnen rijden, is een Opel Karl occasion lease dus een goede optie.

Occasion lease aanbod Opel Karl

­
Opel KARL 1.0 Rocks Online Edition

HOOGEVEEN, Benzine

€ 277
vanaf/maand

Wat maakt de Opel Karl bijzonder?

Een Opel Karl blijft een hippe stadsauto. Mede door de wendbaarheid en het makkelijk te parkeren formaat zijn Opel Karl modellen populair. De Opel Karl heeft een praktische insteek waardoor dit model meer een lifestyle-model is. Het is een verfrissend vormgegeven auto. Ondanks zijn kleine formaat, heeft de auto ruimte genoeg. De Opel Karl lease occasion is een prettig uitgeruste, stijlvolle stadsauto. Dit maakt de Opel Karl occasion private lease zeer interessant voor ritjes in de omgeving.

Welke uitvoeringen private lease occasions Opel Karl zijn er?

De Opel Karl is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Opel Karl zijn beschikbaar:

  • Opel Karl
  • Opel Karl Rocks
  • Opel Karl Edition

Welk model Opel Karl past het best bij jou?

Wie een Opel Karl occasion leasen wil, rijdt een ruime auto ondanks zijn kleine voorkomen. Je kunt er prima met 5 mensen in zitten. Echt keuze qua motor heb je bij deze bolide niet. Er is maar een type benzinemotor beschikbaar voor de Opel Karl. Toch zijn er ook semi-automaten op de markt, de Opel Easytronic genoemd. Deze zijn voorzien van een speciaal logo. Ondanks dat je qua motor niet veel keuze hebt, is er wel een stoerdere uitvoering van de Opel Karl op de tweedehands markt, namelijk de Opel Karl Rocks. Deze uitvoering staat wat hoger op zijn wielen en heeft onder andere gewijzigde bumpers en wielkastranden. Daarnaast is er de Opel Karl 120 jaar Edition. Deze uitvoering heeft een extra complete standaarduitrusting. Zo is er dus voor iedereen een passende Opel Karl lease occasion te vinden!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Opel?

De Opel Karl is een populair model, maar Opel beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Opel Karl via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Opel Karl occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Opel Karl occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Opel Karl occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Opel Karl occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Opel Karl occasion zakelijk leasen?