Honda occasion lease

Het Japanse automerk 'Honda' is in 1948 opgericht in Hamamatsu. In eerste instantie werd vooral gefocust op de productie van losse motoren voor fietsen. Niet veel later werd besloten om over te gaan op productie van motorfietsen. Pas ruim 20 jaar na oprichting werd besloten toe te treden tot de automarkt. Momenteel is Honda achter 'Toyota' en 'Nissan' de grootste autoproducent van Japan. Zie jij jezelf al rijden in een Honda occasion private lease? Private Lease Used kan je helpen! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Honda private lease occasion.

Occasion lease aanbod Honda

­
Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance AUTOMAAT AIRCO CRUISE NAVI

Valthermond, Benzine

€ 403
vanaf/maand
­
Honda CR-V 2.0 Hybrid Elegance

Apeldoorn, Hybride Benzine

€ 766
vanaf/maand
­
Honda CR-V 2.0 e:HEV Elegance

Valthermond, Hybride Benzine

€ 775
vanaf/maand
­
Honda Civic 1.0 i-VTEC Elegance / Achteruitrijcamera / Navi / Cruise

SCHOONHOVEN, Benzine

€ 507
vanaf/maand

Wat maakt Honda bijzonder?

Het automerk 'Honda' is één van de meest bekende Japanse automerken. Een aantal bekende modellen van Honda zijn de Civic, Jazz en de grotere SUV, de Honda CR-V. Maar waarom kiezen liefhebbers voor een Honda?

 • Betrouwbaarheid
 • Zuinige motoren
 • Het merk blijft vernieuwen
 • Technologie
Met een Honda kun je jarenlang plezier hebben, maar gaat dit altijd gepaard met goed onderhoud en zuinige omgang. Daarom is Honda private lease occasion altijd een goede keuze.

Populaire Honda private lease occasion modellen

Honda is een geliefd automerk. Zo ook bij Private Lease Used. Maar welke modellen van Honda zijn populair?

 • Honda Civic 1.0 i-VTEC 129pk Elegance
 • Honda E Advance 17
 • Honda HR-V Automaat 1.5 i-VTEC Executive
 • Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort
Bij Honda occasion lease is veel keuze mogelijk tussen verschillende modellen. Het verschil zit vooral tussen grootte van de auto, duurzame opties, brandstofsoort en uitstraling. Verder zit er veel verschil bij zaken als carrosserie. 

Populaire Honda private lease occasion modellen

Honda is een geliefd automerk. Zo ook bij Private Lease Used. Maar welke modellen van Honda zijn populair?

 • Honda Civic
 • Honda E Advance
 • Honda HR-V 
 • Honda Jazz

Bij Honda occasion lease is veel keuze mogelijk tussen verschillende modellen. Het verschil zit vooral tussen grootte van de auto, duurzame opties, brandstofsoort en uitstraling. Verder zit er veel verschil bij zaken als carrosserie. 

Voordelen private occasion lease Honda via Private Lease Used

 • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

 • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

 • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Honda occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Honda occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Honda occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Wil je graag een auto leasen, maar past Honda private lease occasion niet volledig bij je? Gelukkig heeft Private Lease Used verschillende automerken waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Honda occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Honda occasion zakelijk leasen?