Honda Jazz hybrid private lease

In 1983 is de eerste generatie Honda Jazz geïntroduceerd in Nederland. Al na 3 jaar verdween het model echter alweer uit Nederland. Een kleine 20 jaar later, in 2002 werd een compleet nieuw model van de Honda Jazz geïntroduceerd. De Honda Jazz is één van de compactere modellen die Honda aanbiedt. Ondanks dat het één van de compactere modellen is, springt het model er wel uit op het gebied van ruimte. Het model beschikt over voldoende ruimte (voor een kleinere auto). Zo kunnen er met gemak twee personen achterin de auto plaatsnemen. Zie je jezelf al rijden in een Honda Jazz hybrid private lease? Het leasen van een Honda Jazz is zeker mogelijk bij Private Lease Used. Wie weet rijd jij binnenkort in een Honda Jazz private lease auto.

Occasion lease aanbod Jazz

­
Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance AUTOMAAT AIRCO CRUISE NAVI

Valthermond, Benzine

€ 403
vanaf/maand

Wat maakt Honda Jazz bijzonder?

Na een afwezigheid van een kleine 20 jaar, kwam de Honda Jazz in 2002 terug op de Nederlandse markt. Al snel werd dit model erg populair en het is dan ook het meest populaire model van Honda op de Nederlandse markt. Het model blinkt uit op het gebied van betrouwbaarheid. Het Japanse automerk staat bekend om haar betrouwbaarheid, waardoor er relatief lage onderhoudskosten zijn voor dit model. Momenteel is de derde generatie Honda Jazz op de markt. Private Lease Honda Jazz is dan ook een goede keuze. Mede door de betrouwbaarheid van de auto, kun je hier jarenlang plezier van hebben.

Welke private lease Honda jazz uitvoeringen Jazz zijn er?

De Honda Jazz is één van de populairste modellen van Honda. Honda Jazz private lease is dan ook goed mogelijk bij Private Lease Used. Maar welke uitvoeringen zijn het meest populair?

  • Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort
  • Honda Jazz 1.3 Trend
  • Honda Jazz 1.3 Elegance
De Honda Jazz is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen in deze uitvoeringen zit hem in de motorinhoud, afwerking van het interieur en de opties van de auto. 

Wat zijn de eigenschappen van Honda Jazz

De Honda Jazz kenmerkt zich doordat het model ondanks dat het compact is, beschikt over voldoende ruimte. De auto is een 5-deurs model en de handgeschakelde modellen beschikken over 6 versnellingen. Het carrosserie van de Honda Jazz private lease is een compacte 'hatchback'. De auto beschikt over 4 cilinders en een cilinderinhoud van 1318cc. De Honda Jazz is enkel verkrijgbaar als benzinemodel. Een bijkomend voordeel van de Honda Jazz, is dat het model als erg betrouwbaar te boek staat. Met een Honda Jazz kun je dus jarenlang plezier hebben.

Welk model Honda past het best bij jou?

Als de keuze is gevallen voor Honda Jazz hybrid private lease, is het van belang om het juiste model te kiezen. Er zijn een aantal opties waar een keuze uit gemaakt dient te worden. Een aantal van deze keuzes staat al vast. Zo staat bijvoorbeeld het carrosserie van de auto al vast. Dit is een compacte 'hatchback'. Daarnaast is ook de keuze tussen de brandstofsoort snel gemaakt. Dit model is enkel verkrijgbaar als 'benzinemodel'. Waar wel tussen moet worden gekozen, is of je liever een handgeschakeld of een automatisch model rijdt. Ga je voor gemak, dan is de kans groot dat je bij een automatisch model uitkomt, maar hecht je veel waarde aan de controle houden, dan is een handgeschakeld model perfect voor jou. 

Voordelen private occasion lease Jazz via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Jazz occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Jazz occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Jazz occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Honda?

Wil je graag een Honda leasen, maar ben je er niet over uit of je graag de Honda Jazz rijdt? Geen enkel probleem. Private Lease Used heeft naast de Honda Jazz nog meerdere Honda modellen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Jazz occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Jazz occasion zakelijk leasen?