Private Lease Honda CR-V

De Honda CR-V is één van de grootste modellen die Honda aanbiedt. Deze SUV is voor het eerst op de markt gebracht in 1996. De keuze om de Honda CR-V op de markt te brengen, is echter geen gemakkelijke keuze geweest. Lang werd geaarzeld of het op de markt brengen van dit model een goede keuze zou zijn geweest. Honda had in die tijd erg weinig ervaring op het gebied van SUV's en het vertrouwen in dit model was dus laag. Niks was minder waar, het model werd een enorm succes en momenteel is de vierde generatie van de Honda CR-V op de markt. Zie jij jezelf al rijden in een private lease Honda CR-V? Private Lease Used kan je hierbij helpen. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Honda CR-V private lease.

Occasion lease aanbod Honda CR-V

­
Honda CR-V 2.0 Hybrid Elegance

Apeldoorn, Hybride Benzine

€ 763
vanaf/maand
­
Honda CR-V 2.0 e:HEV Elegance

Valthermond, Hybride Benzine

€ 794
vanaf/maand

Wat maakt de Honda CR-V bijzonder?

Dat Honda bekend staat als een erg betrouwbaar merk, was al bekend. De Honda CR-V staat hier ook zeker om bekend. Dit model is een erg betrouwbare SUV en mits er goed onderhoud wordt gepleegd, kun je er dan ook jarenlang plezier aan beleven. Technologie en ruimte worden gecombineerd om de meest ideale rijervaring te creëren. Doordat de Honda CR-V een SUV is, beschikt de auto over enorm veel ruimte en kan er gemakkelijk een groot gezin of veel bagage in de auto. Honda CR-V private lease is een uiterst goede en betrouwbare keuze. 

Welke Honda CR-V private lease uitvoeringen zijn er?

Honda CR-V private lease is goed mogelijk bij Private Lease Used. Deze SUV is een zeer geliefd model en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Maar welke uitvoeringen zijn populair bij Private Lease Used?

  • Honda CR-V 1.5 Elegance
  • Honda CR-V 2.0 Hybrid
  • Honda CR-V 2.0 Comfort
De Honda CR-V is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De verschillen in deze uitvoeringen zit hem in de carrosserie, motorinhoud, afwerking van het interieur en de opties van de auto. Uiteraard zijn de prijzen van de uitvoeringen hier ook van afhankelijk.

Wat zijn de eigenschappen van Honda CR-V

De Honda CR-V is één van de grootste modellen die Honda aanbiedt. De auto beschikt over de carrosserie 'SUV'. Dit model is verkrijgbaar als handgeschakeld en als automatisch model. Verder is de auto zowel leverbaar als een benzinemodel en als een diesel model. De private lease Honda CR-V beschikt over 4 cilinders en een cilinderinhoud van 1498cc. De auto beschikt over voorwielaandrijving. De Honda CR-V heeft een acceleratie van 8,8 seconden. De auto doet er dus een kleine 9 seconden over om van 0 naar 100 kilometer per uur te gaan.

Welk model Honda past het best bij jou?

Is de keuze gevallen voor een Honda CR-V? Dan is het van belang om een aantal opties uit te kiezen. De keuze voor de carrosserie staat al vast. De auto is leverbaar als een 'SUV'. Waar wel tussen moet worden gekozen, is de keuze voor een handgeschakeld of een automatisch model. Waar een automatisch model meer gemak met zich meebrengt, heeft een handgeschakeld model als bijkomend voordeel dat de ervaring van het autorijden wordt versterkt. De keuze voor de brandstofsoort is ook niet onbelangrijk. Rijd je veel lange afstanden, dan wordt een diesel model aanbevolen. Is dit niet het geval, dan is een benzinemodel vaak voordeliger.

Voordelen private occasion lease Honda CR-V via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Honda CR-V occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Honda CR-V occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Honda CR-V occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Honda?

Wil je graag een Honda occasion leasen, maar sluit de private lease Honda CR-V niet volledig aan bij wat je zoekt? Private Lease Used kan je verder helpen. Naar de Honda CR-V, zijn er nog meer Honda modellen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Honda CR-V occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Honda CR-V occasion zakelijk leasen?