Ford Puma occasion lease

De eerste generatie van de Ford Puma is in 1997 op de markt gebracht. Dit was een auto met als carrosserie een coupé. In 2020 is de tweede generatie van de Puma op de markt gebracht. Dit model van Ford is een 5-deurs SUV. Meer informatie ontvangen over de Ford Puma private lease?

Occasion lease aanbod Ford Puma

­
Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid ST-Line

ZOETERMEER, Hybride Benzine

€ 487
vanaf/maand

Wat maakt een Ford Puma bijzonder?


Deze SUV van Ford biedt ruimte aan 5 personen. Daarnaast beschikt de Ford Puma private lease over een EcoBoost-benzinemotor. Ford geeft aan dat dit ervoor zorgt dat de auto erg zuinig rijdt, de Ford Puma rijdt dus milieubewust volgens Ford. Ook wordt aangegeven dat de Ford Puma beschikt over veel bagageruimte. De Ford Puma heeft een MegaBox. Deze box zorgt voor 80 liter extra opbergruimte. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de Ford Puma private lease? Neem gerust contact op. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Ford Puma private lease!

Welke uitvoeringen private lease occasions Ford Puma zijn er?

De Ford Puma is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Ford Puma zijn beschikbaar:

  • Ford Puma Titanium
  • Ford Puma ST-Line
  • Ford Puma ST-X

Welke uitvoering van Ford Puma past het best bij jou?

De Ford Puma is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Toch lijken de uitvoeringen in veel opzichten op elkaar. Zo is de carrosserie bij elke uitvoering van de Ford Puma private lease hetzelfde. De Ford Puma is een SUV.

De Ford Puma Titanium is leverbaar als een auto op de brandstof benzine. Daarnaast is de auto leverbaar als een automaat of als handgeschakelde uitvoering. Dat de auto zuinig is, blijkt uit het energielabel. De Ford Puma Titanium heeft energielabel A.

De Ford Puma ST-Line rijdt op de brandstof benzine. Qua transmissie is er de keuze uit handgeschakeld of een automaat. De automaat heeft energielabel A. De handgeschakelde Ford Puma ST-Line heeft energielabel A of B.

De Ford Puma ST-X is leverbaar als een handgeschakelde benzine auto. De ST-X is onder te verdelen in de ST-X Gold Edition en de ST-X. De Gold Edition heeft energielabel C en de ST-X heeft energielabel B.

Voordelen private occasion lease Ford Puma via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Ford Puma occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Ford Puma occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Ford Puma occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Ford

De Ford Puma is een populair model, maar Ford beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Ford Puma occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Ford Puma occasion zakelijk leasen?