Ford C-MAX occasion lease

In 2003 is de C-MAX voor het eerst op de markt gebracht onder de naam: Ford Focus C-MAX. Vanaf 2007 heet dit model de Ford C-MAX. De C-MAX is sinds 2020 enkel leverbaar als occasion. De Ford C-MAX is een 5-deurs auto en biedt ruimte aan 5 inzittenden. Bekijk ons Ford C-MAX private lease aanbod.

Occasion lease aanbod Ford C-MAX

Wat maakt een Ford C-MAX bijzonder?

De Ford C-MAX staat bekend als een ruime auto. Doordat de carrosserievorm van de Ford C-MAX een MPV is, beschikt de auto over voldoende ruimte en een hoge instap. De techniek van de C-MAX is volledig gebaseerd op de Ford Focus. Dit model van Ford heeft een lengte van 4,33 meter. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Ford C-MAX occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Ford C-Max private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Ford C-MAX zijn er?

De Ford C-MAX is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Ford C-MAX zijn beschikbaar:

 • Ford C-MAX Ambiente
 • Ford C-MAX Trend
 • Ford C-MAX Titanium

Welke uitvoering van de Ford C-MAX past het best bij jou?

De Ford C-MAX private lease is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waar de uitvoeringen op bepaalde gebieden van elkaar verschillen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van transmissie of energielabel, zijn er ook gelijkenissen. Zo is de carrosserievorm bij elke uitvoering gelijk. Dit is namelijk een MPV.

De Ford C-MAX Ambiente is leverbaar als handgeschakelde benzinemotor met energielabel B. De Ford C-MAX Trend is leverbaar als handgeschakelde benzine- of dieselmotor. De benzinemotor heeft energielabel C en de dieselmotor heeft energielabel D of F.

De Ford C-MAX Titanium beschikt over de meeste opties. Deze uitvoering is leverbaar met benzinemotor of met dieselmotor. Beide zijn zowel leverbaar als een automaat en als handgeschakelde auto. De energielabels liggen ver uit een. De uitvoering met de dieselmotor heeft een energielabel tussen de D en de G. De uitvoering met de benzinemotor heeft een energielabel tussen de C en de G.

Voordelen private occasion lease Ford C-MAX via Private Lease Used

 • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

 • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

 • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Ford C-MAX occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Ford C-MAX occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Ford C-MAX occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Ford?

De Ford C-MAX is een populair model, maar Ford beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

 • Ford B-MAX
 • Ford Fiesta
 • Ford Kuga
 • Ford Puma
 • Ford Focus

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Ford C-MAX occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Ford C-MAX occasion zakelijk leasen?