Ford Fiesta occasion Lease

De Ford Fiesta is al decennia een populair model van de Ford Motor Company. Sinds de introductie van het model in 1976 zijn er maar liefst 16 miljoen auto's verkocht. Ford Fiesta occasions zijn dan ook goed te vinden en zeker een betaalbare optie. Ondanks dat het model, in de loop der jaren aangepast en verbeterd is, heeft Ford weinig veranderd aan de filosofie achter de auto. Het is nog altijd een uiterst degelijke, kleine hatchback die je voor relatief weinig geld rijdt.

Occasion lease aanbod Ford Fiesta

­
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 95pk Connected

Doornspijk (Hoge Enk), Benzine

€ 381
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk ST-Line

Doornspijk (Hoge Enk), Benzine

€ 402
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.1 Trend

LEEK, Benzine

€ 280
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.0 Style Ultimate NAVI CRUISE AIRCO 65.000 KM

Stadskanaal, Benzine

€ 270
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.1 Trend NAVI AIRCO DAB+ 81.000 KM NAP

Stadskanaal, Benzine

€ 346
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.1 Trend

HOOGEVEEN, Benzine

€ 279
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.1 Trend NAVI AIRCO DAB+ 81.000 KM NAP

Stadskanaal, Benzine

€ 353
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium | B&O Audio | DAB | Navigatie | Adapt. Cruise

LELYSTAD, Benzine

€ 423
vanaf/maand
­
Ford Fiesta 1.0 Style Ultimate NAVI CRUISE AIRCO 65.000 KM

Stadskanaal, Benzine

€ 272
vanaf/maand

Wat maakt Ford Fiesta bijzonder?

Ondanks verschillende aanpassingen en veranderingen, is de Ford Fiesta nog altijd een bekwame stadsauto waar je overal mee kan komen. Het is al jaren een zuinige, betrouwbare auto die voor relatief weinig te rijden is. De Ford Fiesta lease occasions onderscheiden zich van andere auto's in het segment (denk aan een de Renault Clio, de Opel Corsa en de Nissan Micra) door een scherp rijgedrag. De nieuwere Ford Fiesta occasions hebben een opvallend exterieur waarbij verschillende slimme technologieën in de auto zijn verwerkt. De Ford Fiesta heeft ondertussen ook al jaren een sportief en dynamisch uiterlijk.

Welke uitvoeringen private lease occasions Ford Fiesta zijn er?

  • Ford Fiesta ST-Line
  • Ford Fiesta Titanium
  • Ford Fiesta Active
De Ford Fiesta occasions zijn verdelen in een drietal uitvoeringen. De jonge occasions hebben allemaal een opvallend exterieur, een reeks slimme technologieën en hebben geavanceerde, efficiënte motoren onder de motorkap. Met de herkenbare grille en contourlijnen van de auto geven deze een sportief en dynamisch profiel. Verder zorgen de up-to-date technologieën in de auto voor efficiëntere, persoonlijkere en aangenamere ritten. De Ford Fiesta Active is een crossover SUV. Met een iets hogere instap en op SUV geinspireerde details zoals een dakrails en brede wielkast.

Qua motoren past het bij Ford dat deze eerder zuinig dan krachtig zijn. Daarom is het aanbod in benzine- en dieselmotoren vrij beperkt. De motoren variëren van 1.0 liter tot 1.5 liter, maar voor wie liever sportief rijdt heeft Ford nog wel een extraatje: de Ford Fiesta ST. Dit is het sportiefste model en dus ook de duurste Ford Fiesta occasion. Afgezien van dit model is de Fiesta een heel keurige, zuinig rijdende hatchback, waar je niet te vaak mee bij de pomp zal staan.

Wat zijn de eigenschappen van Ford Fiesta

De filosofie achter de Ford Fiesta nog terug te zien in de auto. Ondanks dat het model al decennia lang op de weg rijdt. Het is nog altijd een uiterst degelijke, zuinige hatchback waar je overal mee kan komen. De Ford Fiesta lease occasions onderscheiden zich van andere auto's in het segment door zijn rijgedrag. De Ford Fiesta occasions hebben een sportief en dynamisch uiterlijk, dankzij zijn lijnen en verschillende slimme technologieën in de auto.

Voordelen private occasion lease Ford Fiesta via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Ford Fiesta occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Ford Fiesta occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Ford Fiesta occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk naast private lease Ford Fiesta occasions ook

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Ford Fiesta occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Ford Fiesta occasion zakelijk leasen?