Fiat 500X occasion lease

De Fiat 500X is voor het eerst op de markt gebracht in 2015. De Fiat 500X is een 5-deurs SUV en biedt ruimte aan 5 inzittenden. De Fiat 500X beschikt over verschillende opties qua brandstofmotor en transmissie. Bekijk ons Fiat 500X private lease aanbod.

Occasion lease aanbod Fiat 500X

­
Fiat 500X Cross 1.0 GSE 115 PK Cross

HELLENDOORN, Benzine

€ 458
vanaf/maand
­
Fiat 500X 1.0 GSE 120pk Lounge | Navigatie | Cruise | Lane assist

Meerkerk, Benzine

€ 380
vanaf/maand

Wat maakt een Fiat 500X bijzonder?

De Fiat 500X is een compacte SUV. De Fiat 500X beschikt over meerdere geavanceerde technologieën. Denk aan verkeersbordherkenning en een audiosysteem met meerdere luidsprekers. Fiat geeft aan dat de 500X een unieke en innovatieve auto is. Daarnaast geeft Fiat aan dat de 500X zorgt voor het stadsgevoel en dus een geschikte stadsauto is. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de Fiat 500X occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Fiat 500X private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Fiat 500X zijn er?

De Fiat 500X is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Fiat 500X zijn beschikbaar:

  • Fiat 500X Cross
  • Fiat 500X Sport
  • Fiat 500X Red

Welke uitvoering van de Fiat 500X past het best bij jou?

Dit model van het Italiaanse Fiat is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Waar de uitvoeringen van de Fiat 500X private lease verschillende opties hebben, zijn er ook overeenkomsten. Zo is de carrosserievorm bij elke uitvoering gelijk. De Fiat 500X is een SUV.

De Fiat 500X Cross is verkrijgbaar als hybride uitvoering of met benzinemotor. De uitvoering met benzinemotor is leverbaar als automaat met energielabel B, C, D of E of als handgeschakeld model met energielabel C of D. De hybride uitvoering is een automaat met energielabel B.

De Fiat 500X Sport is leverbaar met benzinemotor of als hybride uitvoering met energielabel C en is een automaat. De uitvoering met benzinemotor is leverbaar als automaat met energielabel C of als handgeschakelde uitvoering met energielabel C of D.

De Red uitvoering van de Fiat 500X is leverbaar als hybride met energielabel C en is een automaat. Ook is deze uitvoering beschikbaar met benzinemotor. De benzinemotor uitvoering is leverbaar als handgeschakeld model met energielabel C of als automaat met energielabel B of C.

Voordelen private occasion lease Fiat 500X via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Fiat 500X occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Fiat 500X occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Fiat 500X occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Fiat?

De Fiat 500X is een populair model, maar Fiat beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Fiat 500X occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Fiat 500X occasion zakelijk leasen?