Fiat 500 private lease occasion

Het is hét icoon van Fiat, de Fiat 500. De compacte auto bestaat al heel lang, sinds 1957. Maar het nieuwe icoon van Fiat is de Fiat 500, die sinds 2007 op de weg rijdt. Er zijn niet veel automakers die het zouden aandurven om een stijl-icoon van de jaren 1950 nieuw leven in te blazen. Fiat wel. En dat is goed gedaan. De Fiat 500 lease occasions spreken voor zichzelf.

Occasion lease aanbod Fiat 500

­
Fiat 500 3+1 Icon 42 kWh | 2.000.- subsidie

LEEK, Elektrisch

€ 426
vanaf/maand
­
Fiat 500 3+1 Icon 42 kWh | € 2.000.- subsidie

LEEK, Elektrisch

€ 449
vanaf/maand
­
Fiat 500 Icon 42 kWh

LEEK, Elektrisch

€ 443
vanaf/maand
­
Fiat 500 1.0 Hybrid Launch Edition

Utrecht, Hybride Benzine

€ 331
vanaf/maand
­
Fiat 500 La Prima 42 kWh

Hoofddorp, Elektrisch

€ 921
vanaf/maand
­
Fiat 500 1.0 Hybrid Dolcevita

ZOETERMEER, Hybride Benzine

€ 342
vanaf/maand
­
Fiat 500 Icon 42 kWh

Woerden, Elektrisch

€ 527
vanaf/maand
­
Fiat 500 3+1 Icon 42 kWh | 2.000.- subsidie

LEEK, Elektrisch

€ 522
vanaf/maand
­
Fiat 500 Icon 42 kWh | € 2000.- subsidie | Direct leverbaar

LEEK, Elektrisch

€ 555
vanaf/maand

Wat maakt Fiat 500 bijzonder?

Het zijn de kleine modellen die het merk Fiat groot gemaakt hebben. Een van de bestverkochte modellen is "het rugzakje" zoals de oorspronkelijke Fiat 500 werd genoemd. Precies 50 jaar na het uitbrengen van de originele Fiat 500, presenteerde Fiat de nieuwe Fiat 500. Modern, stoer, gestroomlijnd en nog steeds overduidelijk de Fiat 500. Van dit nieuwe icoon verschijnen tal van speciale uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Fiat 500 Club, Dolcevita en Red.

De Fiat 500 lease occasion is een echte stadsauto. Perfect voor het drukke verkeer, krappe bochtenwerk en de kleine parkeergarages die je hebt in de stad.

Welke Fiat 500 private lease tweedehands uitvoeringen zijn er?

  • Fiat 500
  • Fiat 500L
  • Fiat 500E
Welke uitvoering Fiat 500 lease occasion je ook rijdt, deze auto is een echte stadsauto. En je voelt de luxe van de auto. Maar toch blijft het rijden in de stad heel makkelijk door de afmeting van de auto. Daarbij is de auto ook nog eens uiterst wendbaar. Altijd handig met het nodige bochtenwerk in de stad. Waar de Fiat 500 eigenlijk altijd een 'brandstof-auto' is geweest, is er sinds 2020 een hybride en een volledig elektrische Fiat 500E. Hiermee kun je dus ook duurzaam door de stad.

Wat zijn de eigenschappen van Fiat 500

De originele Fiat 500 was natuurlijk een icoon. De nieuwe Fiat 500 is inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe legende. En dat is ook niet gek. De lijnvoering ligt heel dicht bij het iconische, originele ontwerp van Dante Gaicoso. Hij heeft dezelfde koplampen, dezelfde bolling en het verchroomde 'snorretje' in het front. Maar ook in de auto vind je dezelfde sierlijkheid. Het is een minimalistisch opgezette auto met grote lijnen in de cockpit. De Fiat 500 lease occasion is een echte eye-catcher. De Fiat 500 lease occasion geeft je het echt 'la dolce vita'-gevoel.

Welk model Fiat 500 past het best bij jou?

Een Fiat 500 blijft een hippe stadsauto. Mede door de wendbaarheid en het makkelijk te parkeren formaat zijn Fiat 500 modellen populair. De Fiat 500 heeft een modieuze insteek waardoor dit model meer een lifestyle-model is. Het is een verfrissend vormgegeven auto. Ondanks zijn kleine formaat, heeft de Fiat 500 ruimte genoeg. De Fiat 500 is een prettig uitgeruste, stijlvolle stadsauto.

Voordelen private occasion lease Fiat 500 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Fiat 500 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Fiat 500 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Fiat 500 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk naast private lease Fiat 500 occasions ook

  • Fiat Tipo
  • Fiat Panda

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Fiat 500 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Fiat 500 occasion zakelijk leasen?