Fiat Punto occasion lease

Het Italiaanse automerk Fiat heeft de Punto voor het eerst op de markt gebracht in 1994. In 2018 is de productie van de Fiat Punto stilgelegd. Vanaf 2018 is dit model dus enkel nog verkrijgbaar als occasion. Bekijk ons Fiat Punto private lease aanbod. 

Occasion lease aanbod Fiat Punto

Wat maakt een Fiat Punto bijzonder?

De Fiat Punto staat bekend als een stadsauto. Vanaf de derde generatie van dit model is de auto langer dan 4 meter geworden en is het mogelijk geworden om een 5-deurs uitvoering van de Fiat Punto te rijden. Qua uiterlijk is er ook veel keuze. De Punto is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de Fiat Punto occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Fiat Punto private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Fiat Punto zijn er?

De Fiat Punto is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Fiat Punto zijn beschikbaar:

  • Fiat Punto Popstar
  • Fiat Punto Sempre
  • Fiat Punto Street

Welke uitvoering van de Fiat Punto past het best bij jou?

De Fiat Punto is als occasion leverbaar in verschillende uitvoeringen. De Fiat Punto private lease beschikt over verschillende opties. Ook zijn er onderdelen waar de verschillende uitvoeringen gelijk zijn aan elkaar. Zo is de carrosserievorm bij alle uitvoeringen gelijk. De Fiat Punto is een hatchback. Daarnaast is de Fiat Punto een handgeschakeld model.

De Fiat Punto Popstar en de Fiat Punto Sempre zijn leverbaar met benzinemotor met energielabel A of met dieselmotor en energielabel C. De Fiat Punto Street beschikt over meer opties. Te beginnen met de brandstofmotor. Er is keuze uit een benzinemotor met energielabel A, B of C, een dieselmotor met energielabel B of met de brandstof CNG met energielabel B. 

Voordelen private occasion lease Fiat Punto via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Fiat Punto occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Fiat Punto occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Fiat Punto occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Fiat?

De Fiat Punto is een populair model, maar Fiat beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • Fiat 500
  • Fiat 500X
  • Fiat Panda

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Fiat Punto occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Fiat Punto occasion zakelijk leasen?