Dacia Sandero occasion lease

Het Roemeense automerk Dacia heeft in 2007 de Sandero op de markt gebracht. De Dacia Sandero staat bekend als het meest compacte model dat wordt aangeboden door het automerk. De Dacia Sandero is leverbaar als 5-deurs auto. Bekijk ons Dacia Sandero private lease aanbod. 

Occasion lease aanbod Dacia Sandero

­
Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort

TER APELKANAAL, Benzine

€ 381
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 1.0 SCe Laureate NAVIGATIE - AIRCO

Stadskanaal, Benzine

€ 340
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort

TER APELKANAAL, Benzine

€ 366
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Essential

TER APELKANAAL, Benzine

€ 346
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort

TER APELKANAAL, Benzine

€ 351
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 0.9 TCe

TER APELKANAAL, Benzine

€ 340
vanaf/maand
­
Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Essential

TER APELKANAAL, Benzine

€ 335
vanaf/maand

Wat maakt een Dacia Sandero bijzonder?

Compact van buiten, maar erg ruim van binnen. Dit zijn de woorden die Dacia gebruikt om de Sandero te omschrijven. Daarnaast geeft Dacia aan dat dit model veel opbergruimte heeft en er dus veel ruimte is voor bagage. Het Roemeense automerk legt met dit model de nadruk op comfort en gaat ook qua technologie mee met haar tijd. Zo beschikt de Sandero over elektrische stuurbekrachtiging. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Dacia Sandero private lease? Neem gerust contact met ons op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Dacia Sandero occasion lease. 

Welke uitvoeringen private lease occasions Dacia Sandero zijn er?

De Dacia Sandero is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Dacia Sandero zijn beschikbaar:

  • Dacia Sandero Lauréate
  • Dacia Sandero Comfort
  • Dacia Sandero Expression

Welke uitvoering van de Dacia Sandero past het best bij jou?

De Dacia Sandero is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft weer verschillende opties en mogelijkheden. Zo is de Expression één van de nieuwste uitvoeringen van de Dacia Sandero private lease. Ook zijn er overeenkomsten, zoals de carrosserievorm. De carrosserievorm is een hatchback.
De Lauréate uitvoering is leverbaar met benzinemotor of met LPG. De benzinemotor is leverbaar als automaat en handgeschakeld. De LPG is enkel leverbaar als handgeschakelde uitvoering. Het energielabel van de Lauréate uitvoering ligt tussen de B en de E.

De Comfort uitvoering is leverbaar als handgeschakelde LPG of als automaat of handgeschakelde benzinemotor. De LPG heeft energielabel A en de benzinemotor heeft een energielabel tussen A en C.

Eén van de nieuwste uitvoeringen is de Dacia Sandero Expression. De Expression is leverbaar als handgeschakelde LPG met energielabel A of als automaat of handgeschakelde benzinemotor. Het energielabel van de benzinemotor ligt tussen A en C.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Dacia?

De Dacia Sandero is een populair model, maar Dacia beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Dacia Sandero via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Dacia Sandero occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Dacia Sandero occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Dacia Sandero occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Dacia is een populair merk, maar Private Lease Used biedt ook auto's van andere merken aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende automerken:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Dacia Sandero occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Dacia Sandero occasion zakelijk leasen?