Volvo EX30 occasion lease

De Volvo EX30, geïntroduceerd in 2023, is een compacte elektrische SUV met een actieradius tot 400 kilometer. Hij combineert stijlvol Scandinavisch design met geavanceerde technologieën en duurzame materialen. Het minimalistische interieur straalt luxe uit. Dankzij snel opladen bereik je in 30 minuten 80% batterijcapaciteit, perfect voor milieubewuste rijders. Meer weten over de Volvo EX30 private lease occasion? Lees dan snel verder!

Occasion lease aanbod Volvo EX30

Wat maakt een Volvo EX30 bijzonder?

De Volvo EX30 onderscheidt zich door zijn geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder het nieuwste Pilot Assist-systeem dat semi-autonoom rijden mogelijk maakt. Daarnaast biedt de EX30 een uniek, volledig digitaal dashboard en een speciaal ontworpen soundbar in plaats van traditionele luidsprekers. Het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen in zowel het exterieur als interieur benadrukt Volvo's toewijding aan milieuvriendelijkheid. De EX30 heeft ook een uitstekende wendbaarheid dankzij een lage draaicirkel, ideaal voor stadsrijden. Verder zorgt de verfijnde ophanging voor een comfortabele en soepele rijervaring, zelfs op ruwe wegen. Deze combinatie van innovatie, veiligheid en duurzaamheid maakt de EX30 echt bijzonder.

Welke uitvoeringen van de Volvo EX30 private lease occasions zijn er?

De Volvo EX30 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Volvo EX30 zijn er beschikbaar:

  • Volvo EX30 Core
  • Volvo EX30 Plus
  • Volvo EX30 Ultra

Welke uitvoering van de EX30 past het best bij jou?

De Volvo EX30 is beschikbaar in drie uitvoeringen: Core, Plus en Ultra. De Core is de basisuitvoering, uitgerust met essentiële functies zoals een volledig digitaal dashboard, geavanceerde rijhulpsystemen en biedt een degelijk comfort met duurzame materialen. De Plus voegt extra luxe en comfort toe, zoals een panoramadak en premium bekleding, samen met verbeterde geluidssystemen en geavanceerdere technologieën. De Ultra is de topversie, met alle beschikbare opties en technologieën, inclusief adaptieve luchtvering voor een uiterst soepele rijervaring, een heads-up display voor extra gemak en veiligheid en de meest geavanceerde veiligheidsopties van Volvo. Hierdoor kun je kiezen voor de uitvoering die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Zie jij jezelf al rijden in een Volvo EX30 private lease occasion? Bekijk dan ons aanbod!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Volvo?

De Volvo EX30 is een populair model, maar Volvo beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Volvo EX30 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Volvo EX30 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Volvo EX30 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Volvo EX30 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

 Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Volvo EX30 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Volvo EX30 occasion zakelijk leasen?