Private lease volvo v40 occasion

De 5-deurs hatchback Volvo V40 is een van de kleinere modellen die Volvo gemaakt heeft de afgelopen decennia. De tweede generatie van het model is gebouwd tussen 2012 en 2020 en was erg populair in Nederland. Dit zijn ook de meest beschikbare Volvo V40 lease occasions. Net als alle Volvo's, is ook de V40 volgelade met geavanceerde veiligheidssystemen. Het toppunt hiervan is de unieke voetgangersairbag, die razendsnel uitklapt om letsel te besparen bij degene die getroffen wordt buiten de auto.

Occasion lease aanbod Volvo V40

­
Volvo V40 2.0 T2 Nordic+ Navi, Pdc, Led, Trekhaak

BERGENTHEIM, Benzine

€ 453
vanaf/maand
­
Volvo V40 Cross Country 1.5 T3 Polar+ Luxury

Valthermond, Benzine

€ 516
vanaf/maand

Wat maakt Volvo V40 bijzonder?

Naast dat de Volvo V40 een degelijk gebouwde en veilige auto is (het blijft een Volvo), is deze ook stijlvol. Zowel het interieur als het exterieur. De auto stuurt scherp en comfortabel. In vergelijking met concurrerende auto's is de Volvo V40 misschien niet de meest sportieve optie. Daarentegen zijn ze wel behoorlijk zuinig, erg veilig en kwalitatief erg goed. De Volvo V40 is een luxe en degelijke auto waar je nog lang mee vooruit kunt.

 Welke private lease Volvo V40 occasion uitvoeringen zijn er?

  • Volvo V40 Nordic
  • Volvo V40 Polar
  • Volvo V40 R-design

De Volvo V40 is een populaire auto, maar over het aantal carrosserievarianten zijn we snel uitgepraat. Er is maar een uitvoering: een 5-deurs hatchback. Ondanks dat Volvo in 2013 een V40 Cross Country heeft uitgebracht, was dat weinig nieuws onder de zon.

Meer is er te kiezen in de verschillende uitvoeringen die uitgekomen zijn van de Volvo V40. Denk hierbij aan de Business Sport, Nordic, Polar en R-design uitvoeringen. In de basis is de Volvo V40 occasion lease auto voldoende voorzien om een comfortabele, luxe auto te rijden. Het R-design pakket maakt de compacte hatchback wat sportiever, zowel voor het oog als tijdens het rijden. De uitgebreide Polar uitvoering geeft je nog meer om comfortabel te rijden. Zo ben je klaar voor veilige en comfortabele kilometers in je nieuwe private lease Volvo V40 occasion.

Wat zijn de eigenschappen van Volvo V40

Met een Volvo V40 occasion lease je een representatieve auto. De wegligging is stevig en de vering stug, zonder dat je inlevert op luxe of comfort. Ook de comfortabele stoelen dragen bij aan een fijne rijervaring. Net als alle Volvo's staat de V40 bekend als een auto die draait om veiligheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. 

Welk model Volvo V40 past het best bij jou?

Ondanks dat de V40 een carrosserievariant heeft, is er toch nog van alles waardoor het jouw auto kan worden. Naast de standaard uitvoering van de Volvo V40 lease occasion, is er ook de R-design uitvoering. Deze occasion is net wat stoerder dan de standaard uitvoering. Daarnaast heb je de Polar uitvoering met net wat meer opties dan de standaard opties in de auto. Wat je ook zoekt in je auto, er is een passende Volvo V40 lease occasion te vinden.

Afhankelijk van de te rijden kilometers, gewenst comfort of belangrijke zakelijke pijlers kun je kiezen voor een gewenste brandstof. Een zuinige diesel occasion is ideaal voor lange afstanden. Een auto op benzine is voordeliger in de wegenbelasting. Het grootste aantal Volvo V40's rijden op benzine. Je zult toch nog regelmatig diesel auto's tegenkomen omdat deze bijzonder zuinig zijn voor de periode waarin ze gemaakt zijn. Hybride modellen zijn zuinig in gebruik dan een vergelijkbare brandstof uitvoering en kunnen opladen tijdens het rijden.

Voordelen private occasion lease Volvo V40 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Volvo V40 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Volvo V40 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Volvo V40 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

 Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Volvo?

De Volvo V40 is een populair model, maar Volvo beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • Volvo V60
  • Volvo V70
  • Volvo XC40
  • Volvo C40

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Volvo V40 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Volvo V40 occasion zakelijk leasen?