Private lease occasion volkswagen

Volkswagen Taigo occasion lease

Eén van de nieuwste modellen van Volkswagen is de Taigo. De Volkswagen Taigo is in 2021 op de markt gebracht door het Duitse automerk. De auto is een SUV en beschikt over de nieuwste technologieën. Daarnaast is de auto erg ruim. Meer informatie ontvangen over de Volkswagen Taigo private lease?

Occasion lease aanbod Volkswagen Taigo

­
Volkswagen Taigo 1.0 TSI R-Line DSG

TER APELKANAAL, Benzine

€ 566
vanaf/maand

Wat maakt een Volkswagen Taigo bijzonder?

Deze SUV van Volkswagen is nog maar kort verkrijgbaar. In 2021 is de Volkswagen Taigo voor het eerst op de markt gekomen. Volkswagen geeft aan dat de Taigo een erg sportieve auto is. Het design is erg sportief en de auto beschikt over verschillende opties. Daarnaast heeft Volkswagen ook veel aandacht besteed aan innovatie. Dit komt vooral naar voren bij het interieur. Ben je benieuwd naar de Volkswagen Taigo private lease? Neem gerust contact op. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Volkswagen Taigo occasion lease!

Welke uitvoeringen private lease occasions Volkswagen Taigo zijn er?

De Volkswagen Taigo is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Volkswagen Taigo zijn beschikbaar:

  • Volkswagen Taigo Life
  • Volkswagen Taigo R-Line
  • Volkswagen Taigo Style

Welke uitvoering van Volkswagen Taigo past het best bij jou?

De hierboven genoemde uitvoeringen van de Volkswagen Taigo private lease brengen verschillende opties met zich mee. Zo zit er verschil tussen de technologische opties, maar ook op het gebied van interieur en design zijn er meerdere opties. De carrosserie is bij elke uitvoering gelijk. De Volkswagen Taigo is een SUV.

De Volkswagen Taigo Life is leverbaar als de Life en als de Life Business. De Taigo Life heeft als brandstof, benzine. Qua transmissie is er de keuze uit een automaat of een handgeschakelde auto. De automaat heeft energielabel C en de handgeschakelde Volkswagen Taigo Life heeft energielabel B.

De Volkswagen Taigo R-Line heeft ook de mogelijkheid om voor de Business uitvoering te gaan. Net als bij de Volkswagen Taigo Life, is deze uitvoering ook leverbaar als benzineauto. De handgeschakelde Taigo R-Line heeft energielabel B en de automaat heeft energielabel C.

De Volkswagen Taigo Style is leverbaar als een automaat of als handgeschakeld model. Deze uitvoering rijdt op benzine. De handgeschakelde Taigo Style heeft energielabel B en de automaat heeft energielabel C.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Volkswagen?

De Volkswagen Taigo is een populair model, maar Volkswagen beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Volkswagen Taigo via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Volkswagen Taigo occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast Volkswagen occasion lease auto's hebben we ook occasions van andere premium merken in ons aanbod:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Volkswagen Taigo occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Volkswagen Taigo occasion zakelijk leasen?