Private lease occasion volkswagen

Volkswagen Passat occasion lease

De Volkswagen Passat is al erg lang op de markt. In 1973 is de eerste generatie van dit model op de markt gebracht. De Volkswagen Passat is leverbaar als een sedan en als stationwagon. Bekijk ons Volkswagen Passat private lease occasion aanbod. 

Occasion lease aanbod Volkswagen Passat

­
Volkswagen Passat 1.4 TSI GTE AUTOMAAT HYBRIDE

Valthermond, Hybride Benzine

€ 482
vanaf/maand

Wat maakt een Volkswagen Passat bijzonder?

Dit model, van het Duitse automerk Volkswagen, is erg populair. Zowel bij de zakelijke rijder als bij gezinnen is deze auto erg geliefd. Volgens Volkswagen is de Passat erg ruim en beschikt de auto over een ruime kofferbak. Hierdoor kan er veel bagage worden meegenomen in de Volkswagen Passat. De nieuwste uitvoeringen van de Passat beschikken daarnaast ook over de nieuwste technologieën, zoals bijvoorbeeld verschillende assistentiesystemen. Rijd jij binnenkort in een Volkswagen Passat occasion lease?

Welke uitvoeringen private lease occasions Volkswagen Passat zijn er?

De Volkswagen Passat is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Volkswagen Passat zijn beschikbaar:

  • Volkswagen Passat Comfort
  • Volkswagen Passat Business
  • Volkswagen Passat Elegance

Welke uitvoering van de Volkswagen Passat past het best bij jou?

De Volkswagen Passat is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met verschillende opties. Ook is de Volkswagen Passat private lease occasion verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen. De Volkswagen Passat Variant is de stationwagon uitvoering van dit model en de Passat is de sedan uitvoering. Beide uitvoeringen zijn leverbaar als de Comfort, Business of Elegance. 

De Comfort uitvoering van de Volkswagen Passat occasion lease is verkrijgbaar met een handgeschakelde transmissie voor zowel de benzine als dieselmotor. Wel is het mogelijk om bij de dieselmotor een automatisch geschakelde transmissie te vinden. Met het energielabel is de benzinemotor het zuinigst, die krijgt het energielabel B en de dieselmotor C of D.De Business uitvoering is alleen verkrijgbaar met een automatische transmissie, dus niet een handgeschakelde transmissie. Wel kun je een keuze maken uit diesel of benzine. 

De Business uitvoering is leverbaar met een benzine-, diesel- of als een plug-in hybride motor. Met een energielabel A is de plug-in hybride motor het zuinigst ten aanzien van de diesel- en benzinemotor.

Naast de Business en de Comfort uitvoering, is er ook de duurste en meest uitgebreide uitvoering, de Elegance uitvoering van de Volkswagen Passat private lease. Net als de andere uitvoeringen kun je kiezen uit een diesel- of benzinemotor en is de dieselmotor alleen leverbaar met een automaat. De energielabels liggen ver uit elkaar. Waar de automatische uitvoeringen energielabel D (diesel) en E (benzine) krijgen, heeft de handgeschakelde Passat op benzine energielabel B.

Voordelen private occasion lease Volkswagen Passat via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Volkswagen Passat occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Volkswagen?

De Volkswagen Passat is een populair model, maar Volkswagen beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Volkswagen Passat occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Volkswagen Passat occasion zakelijk leasen?