Toyota Corolla occasion lease

Voor de introductie van de Toyota Corolla moeten we al veel jaren teruggaan. De eerste generatie van de Corolla is in 1966 op de markt gebracht. Vanaf 2019 is de 12e generatie op de markt. De Corolla is leverbaar als sedan, hatchback en stationwagon. Benieuwd naar de Toyota Corolla private lease?

Occasion lease aanbod Toyota Corolla

­
Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Tech - camera - acc

GROENLO, Hybride

€ 576
vanaf/maand

Wat maakt een Toyota Corolla bijzonder?

De Toyota Corolla is een auto met veel mogelijkheden. De auto is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Alleen als op het gebied van carrosserie is er keuze. Toyota geeft aan dat de Corolla een erg sportieve uitstraling heeft, maar dit combineert met stijl. De auto is geschikt voor het gehele gezin. Er kunnen 5 inzittenden op hetzelfde moment worden meegenomen in de Toyota Corolla occasion lease. Daarnaast geeft Toyota aan dat de Corolla zuinig rijdt en een erg veilige auto is.

Welke uitvoeringen private lease occasions Toyota Corolla zijn er?

De Toyota Corolla is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Toyota Corolla zijn beschikbaar:

  • Toyota Corolla Active
  • Toyota Corolla Business Line
  • Toyota Corolla First Edition

Welke uitvoering van Toyota Corolla past het best bij jou?

De Toyota Corolla is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Drie van de meest voorkomende uitvoeringen zijn de Active, de First Edition en de Business Line. Deze uitvoeringen hebben elk veel verschillende opties. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Toyota Corolla private lease? Neem gerust contact op.

De Toyota Corolla Active is leverbaar als sedan, hatchback en als stationwagon. De sedan uitvoering is enkel leverbaar als hybride uitvoering en is een automaat. Deze uitvoering heeft energielabel A. De hatchback en de stationwagon uitvoering zijn beide leverbaar als een handgeschakelde benzine uitvoering met energielabel C of als een hybride uitvoering. De hybride uitvoering is een automaat en heeft energielabel A.

De Toyota Corolla Business is net als de Active ook leverbaar als sedan, hatchback en stationwagon. De Business Line van de Corolla is erg uitgebreid. Zo zijn er verschillende uitvoeringen van de Toyota Corolla Business, zoals de Business Intro en de Business Plus. De sedan uitvoering is leverbaar als hybride en is een automaat. Het energielabel van de sedan uitvoering is energielabel A. De hatchback en stationwagon zijn ook leverbaar als hybride en is een automaat. De Business Intro heeft energielabel B en de andere Business uitvoeringen hebben energielabel A.

De Toyota Corolla First Edition is er als sedan, hatchback en als stationwagon. De sedan is enkel leverbaar als hybride en is een automaat. De sedan uitvoering heeft energielabel A. De hatchback en stationwagon biedt meer mogelijkheden. Deze uitvoeringen zijn leverbaar als hybride of als een benzine uitvoering. De hybride is een automaat. De benzine uitvoering is leverbaar als handgeschakelde uitvoering of als automaat. De benzine uitvoeringen hebben energielabel C. De hybride uitvoeringen hebben energielabel A en B.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Toyota?

De Toyota Corolla is een populair model, maar Toyota beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens aan de volgende modellen van het automerk: 

Voordelen private occasion lease Toyota Corolla via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Toyota Corolla occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Toyota Corolla occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Toyota Corolla occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Toyota Corolla occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Toyota Corolla occasion zakelijk leasen?