Toyota C-HR occasion lease

De Toyota C-HR is in 2016 op de markt gebracht. De Toyota C-HR is verkrijgbaar als hybride model en als benzine uitvoering. De Toyota C-HR is verkrijgbaar als SUV. Ook wordt er voldoende aandacht besteed aan nieuwe technologieën. Lees snel verder over de Toyota C-HR private lease.

Occasion lease aanbod Toyota C-HR

­
Toyota C-HR 1.8 Hybrid

ZOETERMEER, Hybride Benzine

€ 523
vanaf/maand

Wat maakt een Toyota C-HR bijzonder?

Toyota geeft aan dat het met de C-HR wil opvallen door veelzijdigheid, een uniek design en het vermogen van de auto. De Toyota C-HR kan tot 5 inzittenden tegelijk vervoeren. Dit maakt de auto geliefd als gezinsauto. Toyota heeft bij de C-HR erg de nadruk gelegd op detail. Dit komt ook terug in het interieur van de auto. Daarnaast beschikt de Toyota C-HR occasion lease over nieuwe technologieën. Zo bestaat de display over een touchscreen scherm. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Toyota C-HR private lease? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod!

Welke uitvoeringen private lease occasions van de Toyota C-HR zijn er?

De Toyota C-HR is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Toyota C-HR zijn beschikbaar:
  • Toyota C-HR Active
  • Toyota C-HR Business
  • Toyota C-HR Dynamic

Welke uitvoering van de Toyota C-HR past het best bij jou?

De verschillende uitvoeringen van de Toyota C-HR beschikken over meerdere opties. Ook zijn er meerdere gelijkenissen bij dit model van Toyota. Zo is de carrosserie overal hetzelfde. De Toyota C-HR is namelijk een SUV. Qua brandstof is er de keuze uit benzine of een hybride uitvoering. De Toyota C-HR is er niet in een diesel uitvoering. 

De Toyota C-HR Active is leverbaar als een benzine of als een hybride uitvoering. Qua transmissie is er de keuze uit handgeschakeld of automatisch. Door de verschillen qua brandstof en transmissie, loopt het energielabel uiteen. De hybride uitvoering heeft energielabel A. De handgeschakelde benzine uitvoering heeft energielabel D en de automaat op benzine heeft energielabel F.

De Toyota C-HR Business is leverbaar als hybride uitvoering met als ondersteunende brandstof benzine. De Business uitvoering is enkel leverbaar als een automaat en elke uitvoering heeft hetzelfde energielabel, namelijk energielabel A.

De Toyota C-HR Dynamic is leverbaar als benzine en als hybride uitvoering. De hybride uitvoering is alleen leverbaar als automaat, maar de benzine uitvoering is ook leverbaar als handgeschakeld model. De hybride uitvoering van de Dynamic heeft energielabel A en de benzine uitvoeringen hebben energielabel D. Zie jij jezelf al rijden in één van deze Toyota C-HR private lease modellen?

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Toyota?

De Toyota C-HR is een populair model, maar Toyota beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Toyota C-HR via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Toyota C-HR occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Toyota C-HR occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Toyota C-HR occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Toyota C-HR occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Toyota C-HR occasion zakelijk leasen?