Tesla Model Y occasion lease

De Tesla Model Y is in 2021 op de Nederlandse markt gekomen. De Tesla Model Y is net als de andere modellen van het Amerikaanse automerk volledig elektrisch. De auto beschikt over de nieuwste technologieën en is milieuvriendelijk. Benieuwd naar de Tesla Model Y private lease? 

Occasion lease aanbod Tesla Model Y

Wat maakt een Tesla Model Y bijzonder?

Met de Model Y legt Tesla de nadruk op comfort en veiligheid. Tesla geeft aan dat de auto's worden ontworpen op een manier wat ervoor zorgt dat de veiligheidsnorm wordt overtroffen. Dit blijkt ook uit de veiligheidstesten. Hier behaalt de Tesla Model Y een score van 5 sterren. De Tesla Model Y is een ruime auto. De auto is een SUV en biedt ruimte aan 5 inzittenden. Hierdoor wordt de auto ook ingezet als gezinsauto. Ook heeft de Tesla Model Y een zeer hoge acceleratie. De auto gaat van 0 naar 100 in 3,7 seconden. De mogelijkheden op het gebied van Tesla Model Y private lease bespreken? Neem gerust contact op. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Tesla Model Y lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Tesla Model Y zijn er?

De Tesla Model Y is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Tesla Model Y zijn beschikbaar:

  • Tesla Model Y RWD
  • Tesla Model Y Long Range
  • Tesla Model Y Performance

Welke uitvoering van Tesla Model Y past het best bij jou?

De Tesla Model Y is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De verschillen tussen de uitvoeringen zitten op het gebied van vermogen, maar ook op het gebied van opties qua interieur. De verschillende uitvoeringen hebben ook meerdere gelijkenissen. Zo is de carrosserie bij elke uitvoering gelijk. De Tesla Model Y is een SUV. Ook zijn alle uitvoeringen volledig elektrisch en een automaat. Deze milieuvriendelijke auto heeft energielabel A. Dit is bij elke uitvoering hetzelfde. Wel zit er verschil in het vermogen van de auto. De RWD uitvoering heeft 255 KW vermogen. De Long Range uitvoering heeft 258 KW vermogen en de Performance heeft 340 KW vermogen. De topsnelheid van de Performance ligt ook ruim 30 kilometer hoger dan de andere uitvoeringen, namelijk op 250 kilometer per uur.

Voordelen private occasion lease Tesla Model Y via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Tesla Model Y occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Tesla Model Y occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Tesla Model Y occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk andere private lease Tesla modellen occasions

De Tesla Model Y is een populair model, maar Tesla beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Tesla Model Y occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Tesla Model Y occasion zakelijk leasen?