Tesla Model 3 occasion lease

Begin 2019 is de Tesla Model 3 in Europa op de markt gebracht. De Tesla Model 3 is een volledig elektrisch sedan model van het Amerikaanse automerk. De auto biedt plaats aan 5 inzittenden en beschikt over de nieuwste technologieën. Meer informatie ontvangen over de Tesla Model 3 private lease? 

Occasion lease aanbod Tesla Model 3

­
Tesla Model 3 Std Range Trekhaak - Renses E-abonnement 899,-

Alkmaar, Elektrisch

€ 870
vanaf/maand
­
Tesla Model 3 Performance 75 kWh

Hoofddorp, Elektrisch

€ 721
vanaf/maand
­
Tesla Model 3 Standard RWD Plus 60 kWh

Hoofddorp, Elektrisch

€ 621
vanaf/maand

Wat maakt een Tesla Model 3 bijzonder?

Dit sedan model van het Amerikaanse Tesla is erg populair. Tesla geeft aan dat veiligheid voorop staat bij de Model 3. De constructie van aluminium en staal zorgt voor sterkte in de gehele auto. Daarnaast heeft de Tesla Model 3 een erg snelle acceleratie. De Model 3 gaat van 0 naar 100 in 5,1 seconden. Ook is de Tesla Model 3 een zuinig elektrisch model. De actieradius ligt tussen de 400 en 560 kilometer. Dit maakt de auto geschikt voor stadsritten, maar ook voor de langere ritten. Benieuwd naar de Tesla Model 3 occasion lease? Wij helpen je graag! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Tesla Model 3 private lease. 

Welke uitvoeringen private lease occasions Tesla Model 3 zijn er?

De Tesla Model 3 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Tesla Model 3 zijn beschikbaar:

  • Tesla Model 3 Long Range
  • Tesla Model 3 Performance
  • Tesla Model 3 Standard Range Plus

Welke uitvoering van Tesla Model 3 past het best bij jou?

De Tesla Model 3 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De verschillende uitvoeringen hebben verschillende opties. Denk aan verschil in actieradius of opties van de auto op het gebied van technologie of interieur. Op het gebied van carrosserie zijn de auto's wel gelijk. De Tesla Model 3 private lease is leverbaar als een sedan. Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen ook gelijk op het gebied van transmissie en energielabel. Ook zijn de uitvoeringen allemaal volledig elektrisch. De Tesla Model 3 uitvoeringen zijn leverbaar als automaat en hebben energielabel A. Waar de uitvoeringen wel van elkaar verschillen is op het gebied van vermogen. De Long Range heeft een vermogen van 324 KW en de Performance heeft een vermogen van 377 KW. De Standard Range Plus heeft een vermogen van 208 KW. 

Voordelen private occasion lease Tesla Model 3 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Tesla Model 3 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Tesla Model 3 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Tesla Model 3 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk andere private lease Tesla modellen occasions

De Tesla Model 3 is een populair model, maar Tesla beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Tesla Model 3 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Tesla Model 3 occasion zakelijk leasen?