SKODA RAPID occasion lease

De vernieuwde SKODA RAPID is sinds 2012 op de markt, maar heeft al veel facelifts ondergaan. Vanaf 2019 is de RAPID alleen nog leverbaar als occasion. Echter, er is in de tussentijd ruim keus uit motoren en uitvoeringen. Is deze ruime hatchback iets voor jou? Bekijk ons SKODA RAPID private occasion lease aanbod. 

Occasion lease aanbod SKODA RAPID

Wat maakt een SKODA RAPID bijzonder?

Tot 2017 werd de SKODA RAPID ook als hatchback geproduceerd, maar daarna alleen nog als stationwagon. De RAPID is een stationwagon die veel gebruikt wordt door gezinnen. De auto biedt plaats aan vijf inzittenden. SKODA geeft aan dat de auto erg ruim is, waaronder ook de kofferbak. Dit is dan ook één van de voordelen, waardoor de auto geschikt is als gezinsauto, maar ook als stadsauto. Daarnaast is de RAPID verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen hebben weer verschillende opties. Denk aan een glazen dak of verwarmde voorstoelen. Bekijk ons SKODA RAPID occasion lease aanbod. 

Welke uitvoeringen private lease occasions SKODA RAPID zijn er?

De SKODA RAPID is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van zijn beschikbaar

  • SKODA RAPID GREENTECH DRIVE
  • SKODA RAPID GREENTECH CLEVER
  • SKODA RAPID GREENTECH AMBITION

Welke uitvoering van de ŠKODA RAPID past het best bij jou?

De SKODA RAPID is sinds 2019 enkel nog leverbaar als occasion. Doordat er bij nieuwe RAPID modellen veel te kiezen viel, zijn er veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bekijk ons aanbod SKODA RAPID occasion private lease. 

GREENTECH DRIVE is alleen verkrijgbaar met verschillende opties. Wat van tevoren al vaststaat is de carrosserie. De SKODA RAPID is een stationwagon, is zowel leverbaar als benzine- en dieselmotor en als handgeschakelde als automatische transmissies. De benzine uitvoering heeft energielabel B of C. Het energielabel van de diesel uitvoering is lager. Deze uitvoering heeft energielabel E. 

De SKODA RAPID GREENTECH CLEVER is ook verkrijgbaar als een stationwagon. Qua brandstof is er de keuze uit een benzine uitvoering of een diesel uitvoering. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar als een handgeschakeld model of een automaat. De benzine uitvoering heeft energielabel C. De diesel uitvoering heeft energielabel E of F. 

De ŠKODA RAPID GREENTECH AMBITION is een hatchback uitvoering. Hier vallen weer verschillende uitvoeringen onder, zoals de BUSINESSLINE. De AMBITION is leverbaar als een benzine uitvoering en als een diesel uitvoering. Wat opvalt is dat het energielabel bij de benzine uitvoering een stuk beter is. De benzine uitvoering heeft energielabel A of B. De diesel uitvoering heeft energielabel D of E. Zowel de benzine als de diesel uitvoering zijn verkrijgbaar als een handgeschakeld model en als een automaat. 

Voordelen private occasion lease SKODA RAPID via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

SKODA RAPID occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook SKODA RAPID occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een SKODA RAPID occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van SKODA?

De SKODA RAPID is een populair model, maar SKODA beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een SKODA RAPID occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een SKODA RAPID occasion zakelijk leasen?