SKODA CITIGO occasion lease

De SKODA CITIGO is in 2012 op de markt gebracht. De SKODA CITIGO is het kleinste model van het Tsjechische automerk. Vanaf 2019 is de SKODA CITIGO alleen nog leverbaar als volledig elektrische variant, ook wel de SKODA CITIGO e-IV genoemd. Bekijk ons SKODA CITIGO private lease occasion aanbod. 

Occasion lease aanbod SKODA CITIGO

Wat maakt een SKODA CITIGO bijzonder?

SKODA zegt dat de CITIGO een erg succesvolle auto is. Mede door het volwassen rijgedrag en het tijdloze ontwerp. Elektrische stadsauto's zijn enorm populair, om hierop in te spelen heeft SKODA de volledig elektrische CITIGO e-IV op de markt gebracht. SKODA geeft aan dat de CITIGO e-IV beschikt over een moderne look en dit combineert met ruimte door de compacte techniek. Daarnaast draagt de CITIGO e-IV bij aan een beter milieu. De SKODA CITIGO is dan ook een erg geliefd als stadsauto. Private lease SKODA CITIGO is zeker mogelijk. Zowel een volledig elektrische CITIGO als een CITIGO op benzine behoort tot de mogelijkheden. 

Welke uitvoeringen private lease occasions SKODA CITIGO zijn er?

De SKODA CITIGO is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van zijn beschikbaar:

  • SKODA CITIGO ACTIVE
  • SKODA CITIGO AMBITION
  • SKODA CITIGO STYLE

Welke uitvoering van de SKODA CITIGO past het best bij jou?

De SKODA CITIGO is in verschillende uitvoeringen leverbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten in de opties. Denk bijvoorbeeld aan brandstof, transmissie, energielabel en het interieur. De carrosserie van de auto is bij elke uitvoering gelijk. De SKODA CITIGO lease is een hatchback. De SKODA CITIGO ACTIVE is in productie geweest van 2017 tot en met 2020, maar is de CITIGO ACTIVE nog wel leverbaar als occasion lease. De ACTIVE uitvoering rijdt op benzine en is dus niet verkrijgbaar met een dieselmotor. De ACTIVE is een handgeschakeld model en beschikt over energielabel C. De SKODA CITIGO AMBITION verschilt wel van de ACTIVE. Zo is de AMBITION verkrijgbaar in meer uitvoeringen. De CITIGO AMBITION biedt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende brandstofsoorten. Zo is er de keuze uit benzine, aardgas (CNG) en nu ook de volledig elektrische uitvoering: de CITIGO e-IV AMBITION. De uitvoering op aardgas is alleen verkrijgbaar als handgeschakeld model. De benzine uitvoering is zowel leverbaar met een automaat geschakelde als een handgeschakelde transmissie. De elektrische uitvoering is alleen verkrijgbaar als automaat. De aardgas uitvoering en de elektrische uitvoering hebben beide energielabel A. De benzine uitvoering heeft energielabel C. De SKODA CITIGO STYLE is leverbaar als een elektrisch model (e-IV) en als een benzine variant. Het elektrische model van de CITIGO STYLE heeft energielabel A en is een automaat. De benzine uitvoering is leverbaar als een automaat en handgeschakeld en heeft energielabel C. 

Voordelen private occasion lease SKODA CITIGO via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

SKODA CITIGO occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook SKODA CITIGO occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een SKODA CITIGO occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van SKODA?

De SKODA CITIGO is een populair model, maar SKODA beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:


Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een SKODA CITIGO occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een SKODA CITIGO occasion zakelijk leasen?