Porsche Macan occasion lease

De Porsche Macan is in 2014 op de markt gebracht. De Porsche Macan is een SUV en biedt plaats aan 5 inzittenden. Dit model van Porsche is het eerste model dat is gebaseerd op een platform van de Volkswagen Group. Meer informatie ontvangen over de Porsche Macan private lease?

Occasion lease aanbod Porsche Macan

­
Porsche Macan 2.0 PANO / CRUISE / LEER / MEMORY / STOEL VERW. / BOSE SOUND / PORSCHE DYNAMIC LIGHT

TER APELKANAAL, Benzine

€ 1.199
vanaf/maand

Wat maakt een Porsche Macan bijzonder?

Deze SUV van het Duitse automerk is een 5-deurs model en beschikt over 5 zitplaatsen. Porsche geeft aan dat dit model een echte sportauto is onder de SUV's. Daarnaast beschikt dit model over de nieuwste technologieën. Zo heeft de nieuwste generatie van de Macan een Advanced Cockpit. Een nieuw en modern dashboard. De Porsche Macan heeft een acceleratie van 5,2 seconden en de topsnelheid van dit model ligt op 156 kilometer per uur. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Porsche Macan occasion lease? Neem gerust contact op. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Porsche Macan private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Porsche Macan zijn er?

De Porsche Macan is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Porsche Macan zijn beschikbaar:

  • Porsche Macan S
  • Porsche Macan GTS
  • Porsche Macan Turbo

Welke uitvoering van Porsche Macan past het best bij jou?

De verschillende uitvoeringen van de Porsche Macan private lease verschillen op een aantal gebieden van elkaar. Zo ligt het vermogen van de Porsche Macan GTS het hoogst. Dit ligt op 440 pk, waar de Turbo uitvoering 265 pk heeft. Op andere gebieden zijn de verschillende uitvoeringen wel gelijk aan elkaar. Zo is de carrosserie overal gelijk. De Porsche Macan is een SUV. Ook qua brandstof zijn de uitvoeringen gelijk aan elkaar. De Porsche Macan is leverbaar als een benzine uitvoering en alle uitvoeringen zijn een automaat. Op het gebied van het energielabel zijn de Porsche Macan occasion lease uitvoeringen ook gelijk. De uitvoeringen hebben energielabel G.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Porsche? 

De Porsche Macan is een populair model, maar Porsche beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • Porsche Cayenne
  • Porsche 911
  • Porsche 718 Boxster
  • Porsche Panamera

Voordelen private occasion lease Porsche Macan via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Porsche Macan occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Porsche Macan occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Porsche Macan occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Porsche Macan occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Porsche Macan occasion zakelijk leasen?