Porsche occasion lease

Het Duitse automerk Porsche is in 1931 opgericht. In eerste instantie werden modellen zoals de Porsche 911 op de markt gebracht. Later heeft Porsche ervoor gekozen om zich ook op andere modellen te richten. Zo zijn er twee SUV's op de markt gebracht. Meer informatie ontvangen over Porsche occasion lease?

Occasion lease aanbod Porsche

­
Porsche Macan 2.0 PANO / CRUISE / LEER / MEMORY / STOEL VERW. / BOSE SOUND / PORSCHE DYNAMIC LIGHT

TER APELKANAAL, Benzine

€ 1.199
vanaf/maand

Wat maakt Porsche bijzonder?

Porsche heeft haar naam te danken aan de oprichter van het merk. Ferdinand Porsche heeft het automerk opgericht in de jaren '30 van de vorige eeuw. Het automerk Porsche heeft ook meerdere successen bereikt in de autosport. Porsche geeft aan dat de auto's betrouwbare sportauto's zijn. Porsche biedt momenteel zeven modellen aan. Het gaat om de Porsche Cayenne, Taycan, 718 Boxter, Cayman, Panamera, Macan en de 911. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Porsche private lease? Neem gerust contact op. Wie weet rijd jij binnenkort in een Porsche occasion lease!

Populaire modellen private lease occasions van Porsche

De verschillende modellen van Porsche verschillen op bepaalde punten van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de opties van de auto op het gebied van interieur en technologie. Op andere gebieden lijken de modellen wel erg op elkaar. Zo zijn de Porsche Cayenne en de Macan beide een SUV. Porsche private lease is mogelijk bij Private Lease Used.

  • Porsche Cayenne
  • Porsche Macan
  • Porsche Taycan
  • Porsche 911

Welke Porsche occasion lease past het best bij jou?

De modellen van Porsche beschikken over verschillende opties. Denk aan verschillen in brandstof of transmissie. Heb je vragen over de verschillende modellen van de Porsche private lease? Wij helpen je graag!

De Porsche 911 is een tweedeurs cabriolet. Dit model van Porsche rijdt op de brandstof, benzine. Qua transmissie is er de mogelijkheid uit een handgeschakeld model of een automaat. De Porsche 911 heeft energielabel G.

De Porsche Taycan is een volledig elektrisch model van het Duitse automerk. De Porsche Taycan is leverbaar als een stationwagon of als een sedan. Dit model is enkel leverbaar als een volledig elektrisch model. Daarnaast is de Porsche Taycan een automaat en beschikt over energielabel A.

De Porsche Macan is een SUV. De Macan is leverbaar als een benzinemodel. Qua transmissie is de Porsche Macan enkel leverbaar als een automaat. Dit model beschikt over energielabel G.

De Porsche Cayenne is ook een SUV. De Porsche Cayenne is leverbaar als een benzinemodel en als een hybride model met als ondersteunende brandstof benzine. Ook dit model is een automaat. De benzine uitvoering van de Cayenne heeft energielabel G. De hybride uitvoering heeft energielabel A.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Porsche is een populair merk, maar Private Lease Used biedt ook auto's van andere merken aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende automerken:

Voordelen private occasion lease Porsche via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Porsche occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Porsche occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Porsche occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Porsche occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Porsche occasion zakelijk leasen?