Polestar 2 occasion lease

De Polestar 2 is een volledig elektrische sedan van het Zweedse automerk Polestar, een dochteronderneming van Volvo. Het voertuig biedt een krachtige prestatie en een luxueus interieur met geavanceerde technologische functies. Wil je meer weten over de Polestar 2 occasion private lease? Lees dan verder!

Occasion lease aanbod Polestar 2

­
Polestar 2 Dual 78 kWh - Renses E-abonnement vanaf 999,- 12%

Alkmaar, Elektrisch

€ 1.070
vanaf/maand
­
Polestar 2 Long Range Single Motor - 20"

Alkmaar, Elektrisch

€ 987
vanaf/maand

Wat maakt een Polestar 2 bijzonder?

De Polestar 2 onderscheidt zich door zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn, die krachtige prestaties levert met een dual-motor configuratie. Het voertuig wordt ook geprezen om zijn indrukwekkende actieradius van ongeveer 440 km op een volle lading. Het interieur biedt een luxe ervaring met hoogwaardige materialen, en het infotainmentsysteem op basis van Android, inclusief geavanceerde connectiviteitsfuncties, draagt bij aan de moderniteit van de auto. De Polestar 2 vertegenwoordigt daarmee een combinatie van duurzaamheid, prestaties en innovatieve technologie.

Welke uitvoeringen private lease occasions Polestar 2 zijn er?

De Polestar 2 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Polestar 2 zijn beschikbaar:

  • Polestar 2 Standard range Single motor
  • Polestar 2 Long range Single motor
  • Polestar 2 Long range Dual motor
  • Polestar 2 Long range Dual motor met Performance pack

Welke uitvoering van de Polestar 2 past het best bij jou?

Zoals de uitvoeringen in de naam al aangeven zit het grootste verschil in de motoren. De Polestar 2 Standard range Single motor is de standaarduitvoering. De Polestar 2 Long range Single motor heeft het grootste rijbereik van alle uitvoeringen, namelijk tussen de 610 en 655 km. De uitvoering met Performance pack is het meest uitgebreid en zorgt voor meer dynamiek en betrokkenheid. Zie jij jezelf al rijden in een Polestar 2 private lease occasion? Bekijk dan ons aanbod!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Polestar?

De Polestar 2 is een populair model, maar Polestar beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • Polestar 1
  • Polestar 3

Voordelen private occasion lease Polestar 2 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Polestar 2 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Polestar 2 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Polestar 2 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Polestar 2 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Polestar 2 occasion zakelijk leasen?