Polestar occasion lease

Polestar is een Zweeds automerk dat zich richt op elektrische voertuigen. Oorspronkelijk een performance-afdeling van Volvo, is Polestar nu een zelfstandig merk onder de Volvo Car Group. Ze staan bekend om hun high-performance, luxe elektrische modellen, zoals de Polestar 1 en Polestar 2, met geavanceerde technologie en duurzaam design. Meer weten over de Polestar occasion private lease? Lees dan verder!

Occasion lease aanbod Polestar

­
Polestar 2 Dual 78 kWh - Renses E-abonnement vanaf 999,- 12%

Alkmaar, Elektrisch

€ 1.070
vanaf/maand
­
Polestar 2 Dual Motor Plus -Pilot -Trekhaak -Nappa -20" -Lease 845,-

Alkmaar, Elektrisch

€ 1.222
vanaf/maand
­
Polestar 2 Long Range Single Motor - 20"

Alkmaar, Elektrisch

€ 987
vanaf/maand

Wat maakt Polestar bijzonder?

Polestar-auto's onderscheiden zich door hun focus op geavanceerde elektrische aandrijftechnologie, hoogwaardige prestaties en duurzaam design. Ze combineren luxe met milieubewustzijn, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een premium elektrische rijervaring. Polestar integreert cutting-edge technologie en innovatie in hun voertuigen, met aandacht voor zowel prestaties als duurzaamheid.

Populaire modellen private lease occasions van Polestar

Polestar heeft verschillende modellen op de markt gebracht. Onderstaand is een overzicht van de meest populaire modellen van Polestar.

  • Polestar 2
  • Polestar 3

Welke Polestar occasion lease past het best bij jou?

De Polestar 2 is een volledig elektrische auto met een indrukwekkend rijbereik. De Polestar 2 heeft een eigentijds en gestroomlijnd design, met aandacht voor luxe en comfort. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie. De auto is uitgerust met een geavanceerd infotainmentsysteem, inclusief groot touchscreen, spraakbesturing en connectiviteitsfuncties. De Polestar 2 wordt omschreven als een fastback. De Polestar 3 is een SUV met een vooruitstrevend design. De auto beschikt over vooruitstrevende technologie die vertrouwd aanvoelt. De Polestar 3 beschikt over verfijnde eenvoud, de juiste informatie op het juiste moment. Beide modellen hebben een snelle laadtijd en een indrukwekkend rijbereik. Polestar legt de nadruk op duurzaamheid in zowel ontwerp als productie. Zie jij jezelf al rijden in een Polestar private lease occasion? Bekijk ons aanbod!

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Polestar is een populair merk, maar Private Lease Used biedt ook auto's van andere merken aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende automerken:

Voordelen private occasion lease Polestar via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Polestar occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Polestar occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Polestar occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Polestar occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Polestar occasion zakelijk leasen?