Nissan Juke occasion lease

De eerste generatie van de Nissan Juke is in 2010 op de markt gebracht. Dit 5-deurs SUV-model van Nissan heeft een uniek design en valt ook direct op. Er is dan ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de auto. Bekijk ons Nissan Juke occasion private lease aanbod. 

Occasion lease aanbod Nissan Juke

­
Nissan Juke 1.0 DIG-T Tekna

TER APELKANAAL, Benzine

€ 524
vanaf/maand
­
Nissan Juke 1.0 DIG-T

ZOETERMEER, Benzine

€ 543
vanaf/maand

Wat maakt een Nissan Juke bijzonder?

Doorontwikkeling staat voorop bij de Nissan Juke. Nissan geeft aan dat dit model een opvallend en compact design heeft. Daarnaast gaat de auto met haar tijd mee op het gebied van technologie. De nieuwste technologieën dragen bij aan de veiligheid, comfort en controle. Volgens Nissan is de Juke is responsief, comfortabel en zuinig in brandstofgebruik in haar klasse. Door veel beenruimte voor passagiers en de ruime kofferbak is de Nissan Juke erg geliefd als gezinsauto. Wie weet rijd jij binnenkort wel in jouw Nissan Juke occasion lease. Bekijk ons aanbod. 

 Welke uitvoeringen private lease occasions Nissan Juke zijn er?

De Nissan Juke is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van zijn beschikbaar:

  • Nissan Juke N-Design
  • Nissan Juke Acenta
  • Nissan Juke Business Design

Welke uitvoering van de Nissan Juke past het best bij jou?

De Nissan Juke occasion private lease is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Elke uitvoering heeft weer andere opties. Te beginnen met de carrosserie. Dit is voor elke uitvoering gelijk. De carrosserievorm van de Nissan Juke is een SUV. De Nissan Juke N-Design en Business Design zijn beide leverbaar als een benzinemodel of als een hybride model met als ondersteunende brandstof, benzine. De N-Design uitvoering is verkrijgbaar als een handgeschakeld model en als een automaat. De hybride uitvoering heeft energielabel A en de benzinemodellen hebben energielabel C. Bij de Acenta uitvoering is er geen hybride motor mogelijk, maar kan er wel een keuze gemaakt worden tussen een automatische of een handgeschakelde transmissie.

Voordelen private occasion lease Nissan Juke via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Nissan Juke occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Nissan Juke occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Nissan Juke occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Nissan?

De Nissan Juke is een populair model, maar Nissan beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Nissan Juke occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Nissan Juke occasion zakelijk leasen?