Private lease MINI Countryman occasion

Een SUV van MINI klinkt op z'n minst als een tegenstelling. Toch werd het werkelijkheid in 2010, toen MINI de Countryman op de markt bracht. Countryman is een verwijzing naar de Britse autofabrikant Austin, die de stationwagen Countryman noemde. De MINI Countryman wordt al jaren in Nederland gebouwd. De auto combineert de herkenbare MINI vormgeving en fijn karakter met SUV ruimte. En sinds kort ook verkrijgbaar met plug-in hybride technologie. Ook een MINI rijden voor een scherp all-in bedrag per maand? Misschien is een private lease MINI countryman occasion iets voor jou!

Occasion lease aanbod MINI Countryman

­
MINI Countryman 2.0 Cooper S E ALL4

Woerden, Hybride Benzine

€ 698
vanaf/maand
­
MINI Countryman 2.0 Cooper S ALL4 Chili

Hoofddorp, Benzine

€ 774
vanaf/maand
­
MINI Countryman 2.0 Cooper S E ALL4

Meerkerk, Hybride Benzine

€ 728
vanaf/maand
­
MINI Countryman 2.0 Cooper S E ALL4 Chili

Woerden, Hybride Benzine

€ 680
vanaf/maand

Wat maakt MINI Countryman bijzonder?

De MINI Countryman is een comfortabel alternatief, iets hoger, dan de bekende MINI modellen. En toch hoef je geen afstand te doen van de klassieke MINI-stijl voor je private lease MINI Countryman occasion. Door zijn grootte is de MINI Countryman een praktische auto. Verder heeft de auto een overtuigend retro ontwerp, doet de auto het niet alleen goed in de stad, maar ook op de langere afstanden en zorgen de krachtige motoren voor een zeer aangename rijervaring. Sommige rijders vergelijken het rijden in een MINI Countryman lease occasion als het rijden in een kart met een SUV. En dat go-kart gevoel is natuurlijk herkenbaar voor MINI.

Welke uitvoeringen private lease occasions MINI Countryman zijn er?

  • MINI Countryman ONE
  • MINI Countryman Cooper
  • MINI Countryman Cooper S

Met een MINI Countryman occasions lease je veel comfort en een goed uitgeruste auto. En toch is dit model duidelijk een MINI. Ze is, ondanks haar grootte, verrassend wendbaar en lichtvoetig. De MINI Countryman is uitgevoerd in drie verschillende modellen: ONE, Cooper en Cooper S. Deze uitvoeringen verschillen slechts op een paar specifieke punten van elkaar. Wat ze gemeen hebben is hun uitrusting in de auto. Naast de standaarduitrusting, heeft MINI vier extra varianten van de uitrusting. Zo kun je de Essential Trim, Classic Trim, Mini yours Trim en All4 Trim tegenkomen. Voor elk wensenlijstje een MINI Countryman occasion lease!

Wat zijn de eigenschappen van MINI Countryman

De MINI Countryman lease occasion is overduidelijk MINI. Een robuuste auto dankzij de typische MINI designkenmerken. Ondanks dat de Countryman groter is dan de andere MINI modellen, behoudt hij wel de typische MINI verhoudingen. De uitvoering die vanaf 2017 gemaakt wordt is ook nog eens 20 cm groter dan de vorige uitvoering. De MINI Countryman maakt sowieso indruk met de bagageruimte die ook nog eens te openen is met een simpele voetbeweging. Een echte SUV met MINI karakter.

Welk model MINI Countryman past het best bij jou?

Kiezen voor een MINI Countryman occasion lease betekent kunnen kiezen uit vele uitvoeringen. Naast verschillende motoren zijn er ook wat verschillen in de uitrusting. In principe is de MINI Countryman lease occasion verkrijgbaar in de modellen ONE, Cooper en Cooper S. Voor ieder type rijder, is er een passende MINI Countryman lease occasion te vinden.

Afhankelijk van de te rijden kilometers, gewenst comfort of belangrijke zakelijke pijlers kun je kiezen voor de gewenste brandstof. Een zuinige diesel occasion is ideaal voor lange afstanden. Een auto op benzine is voordeliger in de wegenbelasting. Hybride modellen zijn zuiniger in gebruik dan een vergelijkbare brandstof uitvoering en kunnen opladen tijdens het rijden. Voor iedereen is er dus wel een passende MINI Countryman private lease occasion te vinden. Voor welke uitvoering kies jij?

Bekijk naast private lease MINI Countryman occasions ook:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

MINI Countryman occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

 Kan ik ook MINI Countryman occasion zakelijk leasen?Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een MINI Countryman occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. Lees hier meer over op Business Lease Used.

Of bekijk direct het MINI Countryman business lease occasion aanbod

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een MINI Countryman occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

 Kan ik een MINI Countryman occasion zakelijk leasen?