Kia Venga occasion lease

De Kia Venga is in 2009 op de markt gebracht. De productie van deze auto liep tot 2019 en dus alleen nog leverbaar als occasion. De Kia Venga is leverbaar als een hatchback of een MPV en biedt plaats aan vijf inzittenden. Meer weten over de Kia Venga private lease? Lees snel verder!

Occasion lease aanbod Kia Venga

­
Kia Venga 1.6 CVVT Edition Automaat

HOOGEVEEN, Benzine

€ 412
vanaf/maand

Wat maakt een Kia Venga bijzonder?

De Venga is leverbaar als een 5-deurs hatchback of MPV. Daarnaast beschikt de Kia Venga private lease over meerdere geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een hulpsysteem voor hellingen. Kia geeft aan dat dit model, ondanks haar compacte omvang, erg ruim is vanbinnen. Door haar compactheid is de Kia Venga ideaal voor gebruik in de stad. Qua design is de Venga ook erg geliefd. In 2009 werd de Product Design Award gewonnen door dit model van Kia.

Welke uitvoeringen private lease occasions Kia Venga zijn er?

De Kia Venga is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Kia Venga zijn beschikbaar:

  • Kia Venga Dynamic Line
  • Kia Venga Executive Line
  • Kia Venga Edition

Welke uitvoering van Kia Venga past het best bij jou?

De Kia Venga private lease is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft weer verschillende opties. Denk aan brandstof of transmissie, maar ook op het gebied van interieur is er voldoende mogelijk. 

De Kia Venga Dynamic Line is leverbaar als benzine uitvoering. Qua transmissie is er de keuze uit een handgeschakelde uitvoering of een automaat. De handgeschakelde Kia Venga Dynamic Line heeft energielabel E en de automaat heeft energielabel F. De carrosserie van de Dynamic Line is een MPV.

De Kia Venga Executive Line heeft ook als carrosserie MPV. De brandstof van de Executive Line is benzine. Op het gebied van transmissie is er de keuze uit handgeschakeld en een automaat. De handgeschakelde variant heeft energielabel E en de automaat heeft energielabel E.

De Kia Venga Edition is een hatchback uitvoering. De Kia Venga Edition is leverbaar als een benzine uitvoering. Qua transmissie is de Kia Venga Edition leverbaar als een automaat en een handgeschakelde uitvoering. De automaat heeft energielabel F en de handgeschakelde Kia Venga Edition heeft energielabel D of E.

Heb jij al een keuze gemaakt? Kijk snel welke Kia Venga private lease occasion voor jou beschikbaar is!

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Kia?

De Kia Venga is een populair model, maar Kia beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease Kia Venga via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Kia Venga occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Kia Venga occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Kia Venga occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Naast het private leasen van een Kia, hebben we ook andere merken bij Private Lease Used:

Met recht zijn dit ook betrouwbare private lease occasions waar je met een vertrouwd gevoel de weg op kan.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Kia Venga occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Kia Venga occasion zakelijk leasen?