Kia Sportage occasion lease

In het jaar 1993 is de eerste generatie van de Kia Sportage op de markt gebracht. Momenteel is de derde generatie van dit model op de markt. Het nieuwste model is ontworpen volgens het nieuwste design van Kia. De Kia Sportage heeft een erg krachtig uiterlijk en is daardoor ook erg geliefd. Daarnaast gaat Kia met haar tijd mee. Ben je enthousiast geworden over de Kia Sportage occasion lease? Lees dan snel verder! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Kia Sportage lease occasion!

Occasion lease aanbod Kia Sportage

Wat maakt een Kia Sportage bijzonder?

Zoals eerder aangegeven, valt de Kia Sportage op door haar krachtige en moderne uiterlijk. Daarnaast valt de auto op door de ruimte. De auto is erg ruim en kan dan ook zeker vijf passagiers tegelijk vervoeren. Daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor de bagage. Wat zeker niet mag worden vergeten, is de technologie. Dit zorgt ervoor dat de Kia Sportage op het gebied van technologie en doorontwikkeling erg goed presteert. Kia Sportage occasion private lease is een betrouwbare en goede keuze.

Welke uitvoeringen private lease occasions Kia Sportage zijn er?

Deze SUV van Kia is erg populair. Dit heeft het mede te danken aan de vele ruimte in de auto. De Sportage is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen:

  • Kia Sportage Mild Hybrid ComfortLine
  • Kia Sportage Mild Hybrid DynamicLine
  • Kia Sportage Hybrid DynamicPlusLine
Ook bij Private Lease Used is de Kia Sportage een populair model waar vooral de DynamicLine vaak gekozen wordt.

Wat zijn de eigenschappen van een Kia Sportage?

Voordat je kunt beslissen of de private lease occasion Kia Sportage iets voor jou is, wil je natuurlijk weten hoe de auto in elkaar zit. Wij van Private Lease Used proberen dit zo gemakkelijk mogelijk voor je uit te leggen. De Kia Sportage staat bekend als een SUV. Dit model is een 5-deurs model en beschikt over 5 ruime zitplaatsen. Doordat het model een SUV is, is er ook veel bagageruimte aanwezig. De auto is leverbaar in een benzine en in een diesel model. Vanaf het jaar 2021/2022 is de Kia Sportage ook als hybride uitvoering leverbaar. Daarnaast is er ook op het gebied van transmissie een keuze te maken. Zo is het model verkrijgbaar als een handgeschakeld en als een automaat. De auto beschikt over 4 cilinders en heeft een cilinderinhoud van 1591 cc. 

Voordelen private occasion lease Kia Sportage via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Kia Sportage occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Kia Sportage occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Kia Sportage occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk naast private lease Kia Sportage occasions ook

De Kia Sportage is dus een zeer geschikte optie als het aankomt op private lease. Toch zijn er ook andere mogelijkheden. Kia heeft nog veel meer modellen. Ook deze andere modellen zijn bij Private Lease Used erg populair. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een van deze Kia modellen:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Kia Sportage occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Kia Sportage occasion zakelijk leasen?