Ford B-MAX occasion lease

De Ford B-MAX is in 2012 voor het eerst op de markt gebracht. In 2018 is de productie van de Ford B-MAX stopgezet. Wel is er nog voldoende aanbod occasions van dit model. Dit model van Ford biedt ruimte aan 5 inzittenden. Bekijk ons Ford B-MAX private lease aanbod. 

Occasion lease aanbod Ford B-MAX

Wat maakt een Ford B-MAX bijzonder?

De Ford B-MAX was de eerste auto met een schuifdeur als achterdeur. Dit model is door Ford ontwikkelt als gezinsauto, hierdoor is er naast plek voor 5 inzittenden ook genoeg ruimte voor bagage. Er kan extra bagageruimte worden gecreëerd door de achterste bank neer te klappen. Hierdoor is het mogelijk om tot wel 2,30 meter laadoppervlakte te hebben bij de Ford B-MAX. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Ford B-MAX occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Ford B-MAX private lease.

Welke uitvoeringen private lease occasions Ford B-MAX zijn er?

De Ford B-MAX is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de Ford B-MAX zijn beschikbaar:

  • Ford B-MAX Style
  • Ford B-MAX Titanium
  • Ford B-MAX Ambiente

Welke uitvoering van de Ford B-MAX past het best bij jou?

Ondanks dat de Ford B-MAX niet meer in productie is, zijn er meerdere uitvoeringen welke nog leverbaar zijn als occasion. De Ford B-MAX private lease verschilt op sommige onderdelen, zoals brandstofsoort of transmissie. Qua carrosserievorm is er geen verschil. De carrosserievorm van de Ford B-MAX is een MPV. De Style en de Titanium uitvoering is leverbaar als handgeschakelde dieselmotor met energielabel D of met benzinemotor met als keuze handgeschakeld of een automaat. De handgeschakelde Style en Titanium hebben energielabel C en de automaten hebben energielabel F. De Ford B-MAX Ambiente is leverbaar als handgeschakelde uitvoering met een benzinemotor met energielabel C.

Voordelen private occasion lease Ford B-MAX via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Ford B-MAX occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Ford B-MAX occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Ford B-MAX occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Ford?

De Ford B-MAX is een populair model, maar Ford beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Ford B-MAX occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Ford B-MAX occasion zakelijk leasen?