DS 4 occasion lease

Vanaf 2015 is de DS 4 op de markt als onderdeel van het automerk DS Automobiles. Voor 2015 viel de DS 4 onder het automerk Citroën. In 2021 is de tweede generatie van de DS 4 op de markt gebracht. Dit model is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Bekijk ons DS 4 private lease aanbod.

Occasion lease aanbod DS 4

Wat maakt een DS 4 bijzonder?

De DS 4 focust zich op hoogwaardige technologie. Volgens DS Automobiles zorgt dit voor een comfortabele reiservaring. Ook valt de DS 4 op qua design. In 2022 is dit model verkozen tot de mooiste auto van het jaar volgens het Festival Automobile International. Daarnaast beschikt dit model over nieuwe technologieën. De DS 4 beschikt over Augmented Technology. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de DS 4 occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een DS 4 private lease!

Welke uitvoeringen private lease occasions DS 4 zijn er?

De DS 4 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de DS 4 zijn beschikbaar:

  • DS 4 Bastille
  • DS 4 Performance Line
  • DS 4 Trocadero

Welke uitvoering van de DS 4 past het best bij jou?

De DS 4 kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen. De DS 4 private lease beschikt over verschillende opties, zoals brandstofmotor. Daarnaast zijn er ook onderdelen welke bij elke uitvoering gelijk aan elkaar zijn. De carrosserievorm is bij elke uitvoering gelijk. De DS 4 is een hatchback.

De DS 4 Bastille is leverbaar met benzinemotor met energielabel B en als plug-in hybride met energielabel A. Deze uitvoering is enkel leverbaar als automaat. De DS 4 Performance Line is leverbaar als plug-in hybride met energielabel A of met benzinemotor en energielabel B of C. Veruit de meeste modellen van de Performance Line is een automaat, maar een enkele is ook leverbaar als handgeschakelde uitvoering. De Trocadero uitvoering is leverbaar als plug-in hybride met energielabel A of met benzinemotor met energielabel B of C. Deze uitvoering is alleen leverbaar als automaat.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van DS?

De DS 4 is een populair model, maar DS beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Voordelen private occasion lease DS 4 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

DS 4 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook DS 4 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een DS 4 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een DS 4 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een DS 4 occasion zakelijk leasen?