DS 3 occasion lease

In 2009 is de DS 3 voor het eerst op de markt gebracht. Op dat moment viel dit model nog onder Citroën. Vanaf 2015 valt dit model onder het automerk DS. In 2019 is de DS 3 Crossback op de markt gebracht. Dit is een groter model en een SUV. Bekijk ons DS 3 private lease aanbod.

Occasion lease aanbod DS 3

Wat maakt een DS 3 bijzonder?

De DS 3 Crossback is een SUV welke chic en compact is volgens het automerk DS. Dit model van DS is leverbaar als volledig elektrische auto. DS geeft aan dat er veel aandacht wordt besteed aan innovatie bij dit model. Door het accupakket van de DS 3 kan de auto in 30 minuten voor 80% worden opgeladen. DS geeft aan dat het interieur een moderne en rustgevende uitstraling heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de DS 3 occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een DS 3 private lease. 

Welke uitvoeringen private lease occasions DS 3 zijn er?

De DS 3 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van DS 3 zijn beschikbaar:

  • DS 3 Bastille
  • DS 3 Chic
  • DS 3 Performance

Welke uitvoering van de DS 3 past het best bij jou?

De DS 3 beschikt over verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen van de DS 3 private lease beschikken over verschillende opties. Denk aan verschil in carrosserievorm of brandstofmotor.

De DS 3 Bastille is leverbaar als SUV. Qua brandstofmotor is er keuze uit een handgeschakelde benzinemotor met energielabel B of een automaat met een benzinemotor en energielabel C. Ook is deze uitvoering leverbaar als volledig elektrisch model met energielabel A.

De DS 3 Chic is leverbaar als hatchback, cabriolet en als SUV. Qua brandstofmotor is er de keuze uit diesel en benzine. De SUV uitvoering is ook leverbaar als volledig elektrische uitvoering met energielabel A. De benzine en diesel uitvoering zijn leverbaar als automaat en als handgeschakeld model. Het energielabel van de Chic uitvoering ligt tussen de A en de E.

De DS 3 Performance is leverbaar als hatchback, cabriolet en SUV. De SUV uitvoering biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig elektrisch model met energielabel A. Daarnaast is deze uitvoering leverbaar als model met benzinemotor en zowel handgeschakeld als een automaat. Het energielabel ligt tussen de A en de E.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van DS?

De DS 3 is een populair model, maar DS beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • DS 4
  • DS 5
  • DS 7
  • DS 9

Voordelen private occasion lease DS 3 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

DS 3 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook DS 3 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een DS 3 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een DS 3 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een DS 3 occasion zakelijk leasen?